Wellness huisje Zeeland

Ervaar een vakantie vol wellness in Zeeland. Kies voor één van onze luxe vakantievilla’s en geniet van alle luxe en comfort. Veel van onze villa's zijn voorzien van een Finse sauna of infrarood sauna, zodat u elke dag een gevoel van wellness kunt ervaren in uw eigen villa. Optimaal genieten van uw verblijf én tegelijk al het moois ontdekken in de directe omgeving, dankzij de uitstekende ligging van onze villa’s aan de Noordzeekust en direct grenzend aan de mooiste natuurgebieden. Kom ook langs en beleef een vakantie vol weldadigheid.

 

Rust en wellness in Zeeland

In Zeeland komt u volledig tot rust in een sfeervolle en natuurrijke omgeving. Kies voor één van onze luxe vakantievilla’s op vakantiepark De Groote Duynen, een villa midden in de natuur. Hier geniet u samen met uw familie, vrienden of partner van deze prachtige omgeving. U zit direct aan de Noordzeekust, met ook natuurgebied de Schotsman op loopafstand. Een dynamisch gebied waar u tal van activiteiten kunt ondernemen. Dit is een mooie omgeving voor jong en oud om er even helemaal uit te zijn. De vakantiehuizen zijn geschikt voor diverse gezelschappen van 2 tot 8 personen. Gebruik in het online boekingssysteem de filters, zodat de villa volledig aan uw wensen voldoet.   

Bij onze luxe vakantiehuizen staan comfort en stijlvolle elementen centraal. Met name de Finse en infrarood sauna vallen in de smaak en zorgen ervoor dat u dagelijks geniet van wellness in Zeeland. Heeft u een dagje gefietst door de omgeving of bent u actief bezig geweest op het Veerse meer, dan kunt u heerlijk bijkomen in de comfortabele sauna. Ultiem ontspannen doet in onze wellness villa met buiten jacuzzi en sauna. De jacuzzi heeft uitzicht op het water en het polderlandschap. Maak de wellness beleving compleet met één van onze 'Z'AND specials' zoals yoga op het strand of in uw villa, of kies voor een meditatiesessie in het prachtige landschap van De Groote Duynen. Creëer uw eigen droomvakantie met de gevarieerde mogelijkheden van Zand Villa’s. 

Maak kennis met de omgeving

Bij Z’ANDvillas komt u terecht in een onontdekte omgeving waar van alles te doen is. Kies voor de ruimte en de frisse zeelucht in alle tijden van het jaar. In de herfst kunt u hier heerlijk uitwaaien aan het strand, terwijl u in de zomer de badhanddoek mee kunt nemen voor een zonnige stranddag aan zee. Tussendoor ervaart u de puurste vorm van wellness in uw eigen villa en geniet u van een goed glas wijn bij de gashaard. Maak gebruik van alle mogelijkheden die er zijn en stel zelf je unieke vakantiebeleving samen. Wilt u met uw hele gezin komen en ook uw huisdier meenemen? Maak dan een keuze uit de speciaal geselecteerde vakantiehuizen waar uw hond van harte welkom is.

Een weekend of midweek vol wellness in Zeeland

Bij Z’ANDvillas vindt u alle luxe en comfort om uitgebreid te genieten van uw welverdiende vakantie. Maak gebruik van onze ruime mogelijkheden en ervaar het genot van moderne sauna’s, waardoor u heerlijk uitgerust uit uw (korte) vakantie komt. Wilt u ook wellness beleven in Zeeland? Kies dan uw eigen ideale vakantiehuisje en kom langs voor een bezoek aan deze prachtige omgeving.  

Bekijk onze accommodaties