1. Service op 5* niveau
  2. Persoonlijk
  3. 24/7 Bereikbaar
 

 

Z'AND villas is het luxe label van Ruiterplaat Vakanties, een professionele verhuurorganisatie gespecialiseerd in de verhuur van unieke vakantiewoningen op de mooiste locaties in Zeeland. Al ruim 35 jaar zijn wij de naam achter talloze onbezorgde vakanties aan de Zeeuwse kust. De persoonlijke service en kwaliteit vormen speerpunten in ons beleid. Al het mogelijke wordt gedaan om zowel de gasten als eigenaren optimaal van dienst te zijn. 

 

Onze visie

De rauwheid van de natuur laat je ontdekken wat er binnenin je leeft. Het daagt om de horizon te verbreden en inspireert tot nieuwe ideeën. De verstilling van afgelegen plaatsen geeft vrijheid in het bewustzijn en verlicht van het dagelijks leven.

 

Onze missie

De gasten terugbrengen naar de natuur om optimale vrijheid te beleven. Ze voelen de ruwe elementen van de omgeving en ervaren de rust van de zee, het strand, de duinen en het bos. Dit gaat samen met de privacy, het comfort en design van het vakantieverblijf. Deze combinatie zorgt voor een unieke vakantie aan de Zeeuwse kust.