Z'ANDvillas
Personal training sport vakantie Nederland

Personal Training

Personal Training 

Personal Training bij Bootcamperland staat voor een workout op maat. Door vooraf de doelstelling in te vullen, zal de trainer rekening houden met de wensen en behoeften van de sporter. Geen les is dus hetzelfde.

Tijdens de les kan er gebruikgemaakt worden van (eigen) lichaamsgewicht, kettlebells, dumbells, sandbags, TRX-en, battleropes, etc. Ook is er een mogelijkheid tot ‘pad training’ met bokshandschoenen en pads. Afhankelijk van het doel en de wensen van de sporter zal hierin een keuze gemaakt worden.

Deze PT lessen worden verzorgd door een gecertificeerd sportinstructeur van de Koninklijke Landmacht, werkzaam geweest bij de Luchtmobiele Brigade en het Korps Commando Troepen. De lessen worden gegeven in de villa, in de tuin van de villa of in de omgeving (de instructeur wacht u dan op bij de receptie van Z'ANDvillas)

Bootcamperland is de bootcamp vereniging van Kamperland en omstreken. Al meer dan 5 jaar ademen wij sport en een gezonde levensstijl in deze omgeving, om zo andere mensen te begeleiden in hun weg naar de beste versie van zichzelf.
 

Kosten

  • 1 persoon : € 45 
  • 2 – 3 personen : € 30 p.p.
  • 4 personen : € 25 p.p.
  • 5 – 6 personen : € 20 p.p.
  • Vanaf 7 personen: € 17.50 p.p.
 
Vul de datum in voor wanneer u de special wilt reserveren.
Geef het aantal personen op waarvoor u deze special wilt boeken.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Meer Op het park