Z'ANDvillas
Eigenaren luxe vakantiehuizen in Zeeland

MIJN Z'AND EIGENAREN

'MIJN Z'AND' VOOR EIGENAREN

Als eigenaar van een luxe vakantievilla op De Groote Duynen wilt u natuurlijk real time inzicht hebben in de verhuur van uw villa. Wij delen deze informatie graag met uw via 'MIJN Z'AND' omgeving voor eigenaren. Hier vindt u de kalender met real time beschikbaar, de omschrijvingen en beoordelingen van uw villa. Ook een boeking voor eigen gebruik maakt u hier eenvoudig. Heeft u vragen over de 'MIJN Z'AND'? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. 

 

Beschikbaarheid kalender

De kalenders geven u een real-time overzicht van de bezetting van uw villa. U kunt in één oogopslag zien wanneer uw villa gereserveerd is. Wilt u zelf van uw villa gebruik maken? Dan maakt u hier eenvoudig een boeking of blokkering voor eigen gebruik. 

Gegevens van uw villa inzien

Kloppen de gegevens van uw villa nog? Misschien heeft u onlangs iets aangepast en wilt u dit op de website plaatsen. Een wijzigingsverzoek geeft u eenvoudig aan ons door via de MIJN Z'AND eigenarenomgeving. 

Facturen

Alle facturen en eigenarenafrekeningen kunt u hier terug vinden. Heeft u een vraag? Dan stelt u deze eenvoudig via de berichtentool. Uw berichten blijven opgeslagen, zodat u alles altijd nog eens na kunt lezen. 

Uw villa promoten

Met de promotielink kunt u uw villa promoten bij familie en vrienden. Zij kunnen via de promotielink uw villa boeken en dan ontvangt u een korting op de commissie.