Informatie over uw verblijf op De Groote Duynen

 

AANKOMST & VERTREK

Aankomst

U kunt inchecken tussen 16.00 en 17.00 uur bij onze receptie op park De Groote Duynen, Duinvallei 21 in Kamperland. Komt u later aan dan voorgenoemde tijden? Meldt dit dan tijdig aan onze medewerkers via tel. +31 (0)113 -745723.

 

Vertrek

Op reguliere vertrekdagen (maandag en vrijdag) dient u uw vakantievilla voor 09:00 uur te verlaten. Er vindt geen check-out controle plaats. De sleutels kunt u in de retourenvelop deponeren in de brievenbus van het kantoor. De borg wordt binnen 14 dagen na vertrek per bank aan u geretourneerd, mits u de woning volgens onze voorschriften heeft achtergelaten. Contante uitbetaling van de borg is niet mogelijk. Vertrekt u eerder of buiten de openingstijden van ons kantoor? Laat dit dan minimaal 1 dag van tevoren aan ons weten. 

 

PARKREGLEMENT "DE GROOTE DUYNEN"

Huisdieren

In enkele villas zijn huisdieren toegestaan. U kunt dan max. 1 huisdier meenemen. Meerdere huisdieren zijn alleen toegestaan indien dit schriftelijk is overeengekomen met onze medewerkers.

 

Bezoekers

(Overnachtende) bezoekers dienen aangemeld te worden bij het kantoor van Z’andvillas. Het maximaal personen dat in de woning is toegestaan mag hierbij niet overschreden worden. Overnachtende bezoekers worden geregistreerd en hiervoor worden gemeentelijke belastingen in rekening gebracht. Bezoekers dienen zich te houden aan de in dit Parkreglement gestelde regels.

 

Parkeren

Het schelpenpad vóór de woning is bestemd om te parkeren. Er zijn maximaal 2 personenauto’s toegestaan. Het is niet geoorloofd om in de tuin, op het gazon, wegen, paden of andere terreinen te parkeren. Voor het uitvoeren van beheerstaken en met het oog op calamiteiten en af- en aanvoer (van hulpdiensten) moeten paden, toegangswegen en slagbomen altijd vrij blijven van auto’s en overige obstakels. Tenten, caravans, campers of andere kampeermiddelen, boten, trailers, aanhangers of enig ander voertuig dan personenauto’s zijn niet toegestaan op het park. Indien deze parkeerregels worden overtreden, behoudt Z’andvillas zich het recht voor het voertuig te (laten) verwijderen.

 

Bekijk hier het parkreglement

 

SERVICE & BIJBOEKARTIKELEN

Wat is inbegrepen?

Wij vinden het belangrijk dat u zich meteen thuisvoelt bij aankomst in uw villa. Daarom hebben wij overal voor u aan gedacht. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en in de badkamers liggen fris badlinnen (2 badhanddoeken per persoon) en fijne verzorgingsproducten voor u klaar.

Voor onze jongste gasten is er in elke villa 1 kinderbedje (met matras) en 1 kinderstoel. Het gebruik hiervan is gratis en u vindt het meubilair in de berging. Het beddengoed voor het kinderbedje dient u zelf mee te nemen. Andere baby-artikelen zoals een kinderbox kunnen afzonderlijk worden geboekt.

 

Linnen & badhanddoeken

Niet alleen het bed- en badlinnen, maar ook een pakket met thee- en keukendoeken liggen voor u klaar bij aankomst. Ook ontvangt u eenmalig een startpakket met een vaatwassertablet, een vaatdoek en toiletpapier.

Extra lakens, handdoeken of keukendoeken nodig? Deze kunnen online of op ons kantoor worden besteld. Er is een wasmachine en droger in het huis, zodat u uw eigen was en handdoeken kunt doen als u dat wilt.

 

Verdere informatie

Heeft u een vraag? Neem dan ook eens een kijkje bij ‘veel gestelde vragen’. Is uw vraag ook hiermee niet beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.