Z'ANDvillas
Luxe vakantiehuis voor mindervaliden

Luxe vakantiehuis voor mindervaliden

  • Modern ingerichte, rolstoeltoegankelijke villa
  • Geschikt voor maximaal 7 personen
  • Elektrisch verstelbare bedden
 

Luxe vakantiehuis voor mindervaliden huren in Zeeland

Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis in Zeeland, welke geschikt is voor mindervaliden? Bij Z'ANDvillas geniet u van een luxe vakantie in Nederland, ook met een lichamelijke beperking. Eén van onze luxe vakantievilla's is ingericht met de luxe en comfort die u van ons gewend bent én de nodige aanpassingen voor een zorgeloze vakantie voor mindervaliden. De villa is ingericht voor maximaal 7 personen en er kunnen maximaal drie rolstoelafhankelijke personen gelijktijdig in de villa verblijven. Wanneer mogen we u verwelkomen?

 

Duinvallei 22 | De Groote Duynen

 

Uw mindervaliden vakantiehuis

Uw mindervaliden villa is volledig aangepast naar de eisen voor een mindervaliden vakantie. Er zijn onder andere extra brede deuren, in hoogte verstelbare bedden, aangepaste badkamers en een luxe moderne keuken met een aparte ruimte voor een rolstoel. De villa is bereikbaar doormiddel van een verhard pad naar de voordeur en rondom de villa zijn geen drempels. Daarnaast is de gehele villa gelijkvloers en heeft u vanuit de woonkamer eenvoudig toegang tot het terras met luxe tuinmeubilair én uitzicht op het water

 
 
mindervaliden vakantie Zeeland Nederland
 

De slaapkamers

 

De villa beschikt over 4 slaapkamers waarvan alle slaapkamers zijn uitgerust met 2,20 meter lange, elektrische bedden die aan het hoofd- en voeteinde en in hoogte verstelbaar zijn. De slaapkamers zijn geschikt voor mindervaliden zijn uitgerust met elektrische gordijnen en een TV. 

 
 
mindervaliden luxe vakantie zeeland Nederland
 

De badkamers

 

De villa beschikt over twee aangepaste badkamers. Beide badkamers hebben een wastafel met kraan en douchekop en zijn bereikbaar met een rolstoel. De toiletten zijn in hoogte verstelbaar (42-50 cm) en beschikken over ondersteunende vouwhandgrepen en een extra grote doucheruimte (120 x 120 cm).

 
 
mindervaliden vakantie kust zeeland Nederland
 

De keuken

 

De luxe en modern ingerichte keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur waaronder een koelkast, oven, magnetron, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine. Ter hoogte van de inductiekookplaat en de spoelbak is de keuken aangepast met een ruimte voor een rolstoel. Veilig en eenvoudig in gebruik.

 
 
 

Mindervaliden vakantie in Zeeland

Z'ANDvillas is omringd door prachtige natuur waar u volledig tot rust kunt komen. Het uitgestrekte natuurgebied De Schotsman, het Veerse Meer en het Noordzeestrand De Banjaard liggen hier om de hoek. Met een rolstoel zijn de gebieden aan het water goed bereikbaar. Vanuit uw villa bent u binnen 10 minuten bij de strandopgang van het strand, waar u via een houten vlonder het strand kunt bereiken. Ook de paden rondom het Veerse Meer zijn goed bereikbaar met een rolstoel. Wilt u het strand op of een tocht maken over onverharde paden en wegen? Maak dan gebruik van een elektrische strandrolstoel of een CadWeazle. Beide zijn te huur bij Strandpaviljoen De Banjaard

 
 
 
 
 
 

Veelgestelde vragen ⤵

✦ Ik wil graag een vakantiehuis geschikt voor mindervaliden huren in Zeeland, waar kan dit?

Dat kan bij Z'ANDvillas. Wij beschikken over één type villa die perfect is voor mindervaliden. De villa is rolstoeltoegankelijk en zeer ruim. U bereikt de villa via een verhard pad. De keuken is speciaal aangepast voor rolstoelgebruikers, de bedden zijn elektrisch verstelbaar en tevens zijn er aangepaste badkamers. Bij de villa is parkeergelegenheid voor 2 auto's. Vanuit deze villa kan iedereen genieten van een vakantie in Zeeland!

✦ Van welke services kan ik gebruikmaken tijdens mijn mindervaliden vakantie bij Z'ANDvillas?

Bij Z'ANDvillas willen we u het gevoel van vrijheid en écht thuiskomen in uw vakantiehuis laten ervaren. Wij zorgen dat de bedden opgemaakt zijn bij aankomst en dat er luxe handdoeken voor u klaarliggen. Daarnaast bieden wij nog extra's aan zoals in-home cooking, Zeeuwse oesters en champagne, een tussentijdse schoonmaak, boodschappenservice en broodjesservice. We zien u graag bij Z'ANDvillas.