1. Midweek aan de kust en bij de zee
  2. Villa's voor gezelschappen tot 8 personen
  3. Hoog hygiëne- en serviceniveau

Midweek weg naar Zeeland

Toe aan een korte vakantie in Nederland? Kies voor een midweek weg naar Zeeland. U heeft 5 dagen de tijd voor een strandwandeling, om pootje te baden, te fietsen, een museum of attractiepark te bezoeken of om te ontspannen met onze body & mind specials. Maar u kiest natuurlijk niet voor niets een luxe villa van Z'ANDvillas om er alleen maar op uit te trekken. Tijdens uw midweekje weg in Zeeland kunt u ook in en rondom uw villa relaxen. Neem plaats op een ligbedje in uw tuin en neem het uitzicht in u op! Liever een weekendje of weekje weg naar Zeeland? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Gebruik de filters in de Zoek & Boek en boek uw midweek naar Zeeland ⬇️

 
 

Midweek weg aan zee

Even opladen, inspiratie opdoen in een andere omgeving of genieten van quality time met uw gezin? Een midweekje weg aan zee zal u en uw gezelschap goed doen. Kies voor een midweek weg aan zee in Nederland en bespaar op de reistijd en geniet zo veel en snel mogelijk! Zeeland is een heerlijke plek voor een midweek aan zee. Zonnige en weidse stranden, alle rust en ruimte en vele bijzondere bezienswaardigheden zorgen dat u geniet van uw midweek in Zeeland. Uw strandhuisje in Zeeland zorgt dankzij de luxe inrichting eveneens voor een heerlijk ontspannen gevoel. Zowel binnen als buiten heeft u alle ruimte en beschikt u over de gewenste voorzieningen. 

Uw midweek in Zeeland in een villa:

✦ Voor gezelschappen t/m 8 personen

✦ Ruim, luxe en comfortabel ingericht

✦ Mogelijkheden voor privé wellness

✦ 500 meter van het strand de Banjaard

✦ Schitterend gelegen in de duinen

 
 

Last minute midweek in Zeeland

Wanneer u spontaan een paar dagen vrij heeft of de temperaturen plotseling erg aangenaam zijn, is een last minute midweek naar Zeeland ideaal om te ontspannen. Wanneer u kiest voor een villa van Z'ANDvillas kunt u een midweek naar Zeeland met uw hond. Een groot deel van onze vakantiehuizen in de duinen zijn huisdiervriendelijk. Tijdens uw last minute midweek naar Zeeland heeft u voldoende tijd voor leuke uitstapjes in de omgeving. Natuur-, sport- of cultuurliefhebber? Voor vele mensen van verschillende leeftijden is er van alles te beleven in Zeeland. Wij raden u ook zeker aan om diverse Zeeuwse lekkernijen te proeven bij een lokaal restaurant of bakker. Wie neemt u mee voor een midweek weg in Zeeland in een huisje?

Waarom een Midweek weg in Zeeland bij Z'ANDvillas?

✔️ Luxe in harmonie met de natuur
✔️ Hygiëne en service op 5-sterren niveau
✔️ Korte reistijd en véél tijd om te genieten

 
Boek een midweek weg in Zeeland
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid