Z'ANDvillas
Z'and yoga

Z'AND yoga

Z'and yoga

Heerlijk ontspannen in uw eigen villa met een yoga(daoyin) -sessie aan huis? Alleen of samen met familie of vrienden, op een tijdstip waarop dat voor u uitkomt.

Programma

Een onstpannen yoga sessie in uw eigen villa of op het strand? Alleen of samen met familie of vrienden, op het tijdstip waarop dat voor u uitkomt. De eenvoudige oefeningen zijn er op gericht om de energie in het lichaam te laten stromen en blokkades op te heffen. Niets is zo heerlijk als na de sessie nog even relaxen bij de haard en daarna lekker slapen. Of ’s ochtend uitgerust en soepel aan de dag beginnen. U kunt kiezen voor (Dru)Yoga, (Yin)Yoga of een combinatie van beiden. Liever een yoga sessie met uw partner? Probeer dan eens Yoga for two, waarbij u samen zoekt naar de juiste balans. Ervaring met yoga is niet nodig.

Kiest u liever voor een krachtigere work-out? Dan is een sessie Pilates wellicht een goed idee voor u. Bij Pilates staan houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest centraal. Alle spiergroepen worden tegelijk versterkt en gerekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

 

Tijd & datum: in overleg

Locatie: in uw villa of op het strand

Duur sessie: 60 minuten

Prijs: € 57,50 (1 deelnemer) | € 65,00 (2 tot en met 5 deelnemers) | € 71,00 (6 deelnemers) | € 82,00 (7 deelnemers) | € 94,00 (8 deelnemers)

 

Z'andvilla's > Boek uw special

Vul de datum in voor wanneer u de special wilt reserveren.
Maak een keuze uit de special die u wilt reserveren
Geef het aantal personen op waarvoor u deze special wilt boeken. De sessies bieden ruimte voor 1-5 personen*. Wilt u extra personen bijboeken, neemt u dan contact met ons op. *Tot en met 5 personen kan de sessie plaatsvinden in de villa, bij meerdere personen vindt deze plaats op het strand.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Meer Op het park