Z'ANDvillas

Domein De Groote Duynen

  • Strand op loopafstand
  • 4-, 6- en 8-persoons villa's
  • Unieke locatie
 

DOMEIN DE GROOTE DUYNEN

De vakantievilla’s op het Domein De Groote Duynen in Zeeland liggen op loopafstand (slechts 500 meter) van het strand de Banjaard en het Veerse Meer. De verbondenheid met het naastgelegen natuurgebied De Schotsman geeft een bijzondere dimensie aan deze plek. Hier vind je geen pretentieuze hotspot, maar een plek om volledig tot rust te komen. Ver weg van de massa, gelegen tussen de Noordzee, Nationaal Park Oosterschelde en het Veerse Meer ervaar je hier het ultieme eilandgevoel.

 
 
 
De Groote Duynen, Banjaard, Zeeland
 

LIGGING VILLA'S

De vakantiewoningen liggen in het duinlandschap aan waterpartijen waardoor ze deel uit maken van de natuur. De op het zuiden gelegen vakantievillas aan de Waterlijn (de even nummers) hebben een prachtig uitzicht over het weidse polderlandschap. 

De exclusieve villas die op het westen zijn gelegen kunnen genieten van de prachtige zonsondergangen. De bochtige wegen en paden, met een sterk groen karakter, golven soepel mee met het duin reliëf. In dit lagere deel van het natuurgebied zijn de villa’s allemaal op het water georiënteerd. Wuivende rietoevers waarin op tal van plaatsen doorkijkjes zijn uitgespaard omzomen het water. Ook hier is sprake van een reliëfrijk terrein met inheemse duinplanten.

Overal is goed gelet op de privacy aspecten. De glooiingen en het duinstruweel creëren een eigen plek per villa. Dit prachtige landschap sluit aan op de duinen van het Noordzeestrand, het Veerse Meer en het uitgestrekte natuurgebied van De Schotsman. Aan de zuidkant heeft u prachtige vergezichten over het grote open poldergebied.

 
 
De Groote Duynen Vakantievilla's
 
 

LUXE VILLA'S IN HET DUINLANDSCHAP

Domein De Groote Duynen beschikt over ruim 75 gloednieuwe vakantievilla’s die voor uiteenlopende gezelschappen te huren zijn. De vakantievilla’s zijn, op een enkeling na, allemaal uitgerust met minimaal 2 badkamers waardoor een vakantie met een gezin van 4 personen al mogelijk is. De vakantievilla’s zijn voorzien van een gashaard zodat u ook in de minder warme maanden een vakantievilla kunt huren! Ook voor grotere gezelschappen biedt De Groote Duynen voldoende mogelijkheden. De 6-persoons vakantievilla’s hebben allemaal minimaal 3 slaapkamers en de 8-persoons vakantievilla’s beschikken over 4 slaapkamers.  

Binnen het aanbod vakantievilla’s hebben we een aantal villa’s aangemerkt als kindvriendelijke vakantievilla’s. Bent u van plan om met uw jonge kinderen van een heerlijke vakantie in Zeeland te genieten bekijk dan het aanbod kindvriendelijke vakantievilla’s. Deze villa’s zijn voorzien van een kinderstoel en een kinderbedje. Bij enkele villa’s is het mogelijk om het terras helemaal af te sluiten. Uw kind kan naar hartelust spelen zonder dat u hier omkijken naar heeft.  

 

 
De Groote Duynen - luxe villa's in de duinen
 
 
 

LOCATIE DE GROOTE DUYNEN⤵