Hier vindt u een overzicht van onze actuele Z'AND specials. Omgeven door natuur, ruimte en rust in de schone Zeeuwse buitenlucht kunt u genieten van onze Z'AND specials gericht op het welzijn van body & mind.

 

Z'AND WELLNESS & SPA

Geniet van luxe en ontspanning bij BLUE Wellness Zeeland. Hier vindt u diverse sauna’s, zwembaden, rustruimtes, een uitgebreide wellness tuin en een belevenisprogramma.

Z'AND YOGA

Heerlijk ontspannen in uw eigen villa met een yoga-sessie aan huis? Alleen of samen met familie of vrienden, op een tijdstip waarop dat voor u uitkomt.

Z'AND MINDFULNESS

Even alle hectiek uitbannen, uw hoofd leegmaken en écht onthaasten. Mindfulness laat u met volle aandacht in het hier en nu aanwezig zijn. De perfécte start van uw vakantie. De privé sessie meditatie & mindfulness is mogelijk in uw eigen villa of op een plek aan zee.

NATUURWANDELING

Een bijzondere wandeling langs de mooiste plekjes van natuurgebied De Schotsman aan het Veerse Meer. U staat hier zomaar oog in oog met ontelbare vogelsoorten, reeën en Schotse Hooglanders.

PERSONAL TRAINING

Veelzijdig sporten in de buitenlucht. Kracht en uithoudingsvermogen wisselen elkaar af zodat u het hele lichaam traint. U traint met een gecertificeerd sportinstructeur.