Z'ANDvillas
Body&Mind specials van Z'ANDvillas

Z'AND BODY & MIND SPECIALS

Hier vindt u een overzicht van onze actuele Z'AND specials. Omgeven door natuur, ruimte en rust in de schone Zeeuwse buitenlucht kunt u genieten van onze Z'AND specials gericht op het welzijn van body & mind.

 

Z'AND WELLNESS & SPA

Geniet van luxe en ontspanning bij BLUE Wellness Zeeland. Hier vindt u diverse sauna’s, zwembaden, rustruimtes, een uitgebreide wellness tuin en een belevenisprogramma.

Z'AND YOGA

Heerlijk ontspannen in uw eigen villa met een yoga-sessie aan huis? Alleen of samen met familie of vrienden, op een tijdstip waarop dat voor u uitkomt.

Z'AND MINDFULNESS

Even alle hectiek uitbannen, uw hoofd leegmaken en écht onthaasten. Mindfulness laat u met volle aandacht in het hier en nu aanwezig zijn. De perfécte start van uw vakantie. De privé sessie meditatie & mindfulness is mogelijk in uw eigen villa of op een plek aan zee.

NATUURWANDELING

Een bijzondere wandeling langs de mooiste plekjes van natuurgebied De Schotsman aan het Veerse Meer. U staat hier zomaar oog in oog met ontelbare vogelsoorten, reeën en Schotse Hooglanders.

PAARDRIJDEN

Ontspannen in de natuur en de omgeving verkennen. Maak een buitenrit door de Zeeuwse natuur of een strandrit over het Noordzeestrand.

PERSONAL TRAINING

Veelzijdig sporten in de buitenlucht. Kracht en uithoudingsvermogen wisselen elkaar af zodat u het hele lichaam traint. U traint met een gecertificeerd sportinstructeur.

TENNIS

Lessen/Training van een professionele tennisleraar? Verbeter uw persoonlijke prestaties in één op één tennistraining (privélessen) of met 2 personen te samen voor alle leeftijden.