Z'ANDvillas
Affiliate programma Z'ANDvillas

Affiliate programma

Z'ANDvillas affiliate programma

Z'ANDvillas is een luxe vakantiepark aan zee in Zeeland waar gasten genieten van luxe, ruimte en de prachtige natuur. Zoals wij het zeggen: luxe in harmonie met de natuur. De villa's zijn zeer ruim opgezet en voorzien van een sfeervolle inrichting met voldoende plaats voor het hele gezelschap. De bijbehorende tuin is eveneens zeer ruim en grenst direct aan het water of aan het duinlandschap. Ook zijn er villa's met privé wellnessfaciliteiten. Gasten kunnen diverse services bijboeken om het verblijf nog aangenamer te maken en optimaal te genieten van Zeeland. Het affiliate programma van Z'ANDvillas wordt aangeboden door het gerenommeerde netwerk van TradeTracker.

Wat biedt Z'ANDvillas u?

  • U ontvangt 5% commissie;
  • Er vindt geen ontdubbeling plaats; 
  • De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies en fingerprint;
  • Wij werken met een Custom Attributie Model van TradeTracker. Hierbij worden alle publishers op een eerlijke wijze beloond; 
  • Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds.
 

Ons aanbod

De luxe villa's bieden plaats aan gezelschappen tot maximaal 8 personen. Alle vakantiehuizen zijn sfeervol ingericht en beschikken over een gashaard in de woonkamer, een keuken met alle benodigde moderne voorzieningen en de slaapkamers beschikken over fijne bedden. Bij de villa hoort een ruime tuin voorzien van een groot terras met tuinset. Een aantal villa's beschikt over privé wellnessfaciliteiten zoals een jacuzzi en/of sauna. Ook beschikken enkele villa's over een laadpaal voor elektrische voertuigen. Op dit luxe vakantiepark aan zee in Zeeland kunnen ook gezinnen genieten van een fijne vakantie in een van de speciale kindvriendelijke villa's. Deze kindvriendelijke villa's beschikken standaard over een kinderstoel en kinderbedje en bij een aantal is het mogelijk de tuin af te sluiten. Wanneer de hond onderdeel is van het gezin is deze ook in een aantal villa's van harte welkom.

Onze services:

✦ Boodschappenservice

✦ Broodjesservice

✦ In-home cooking door een privé kok

✦ Yoga sessie aan huis of aan zee

✦ Mindfullness aan huis of aan zee

✦ Linnen en hand- en keukendoeken inbegrepen

✦ Strandhuisje op het banjaardstrand (tegen betaling)

Meer informatie

Wilt u profiteren van het succes van Z'ANDvillas? Meldt u dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Of wilt u meer informatie over het affiliate programma, heeft u vragen of bent u op zoek naar geschikt beeldmateriaal? Neem dan contact op via support@bookingboosters.nl.