Z'ANDvillas
Luxe vakantie villa Noord-Beveland Zeeland Kamperland

Z'AND EXPLORE

Uw luxe vakantievilla bevindt zich op het eindeloos eiland Noord-Beveland. Een eiland waar u kunt genieten van rust en natuur, maar waar nog veel meer te ontdekken valt. Wij delen graag onze tips met u.  

 
Tips activiteiten Zeeland Noord-Beveland
 

Proeven

Ook voor culinaire ervaringen bent u op Noord-Beveland aan het juiste adres. Proef de pure en zilte smaken van de zee.

Ga op ontdekkingstocht met Wild Wier en ontdek de wereld van de wieren. Er zijn meerdere workshops beschikbaar waarbij u leert over de verschillende soorten wieren, hoe de wieren leven of hoe u kookt met zeewier. Een unieke ervaring. 

Oesters zijn een Zeeuwse delicatesse en het proeven is al een ervaring opzich, maar het is nog leuker wanneer u de oesters zelf plukt. Op verschillende locaties in natuurgebied De Oosterschelde is dit mogelijk. Bekijk hier een kaart met locaties.

Op een unieke en creatieve locatie op Noord-Beveland vindt u De Zeeuwse Oase, waar u kunt genieten van een kopje koffie met gebak, een high tea of een borrel. Wandel door de prachtige tuin van ruim 4 hectare groot met prachtige bloem-, plant- en boomsoorten. 

 
Veerse Meer watersport vakantie Zeeland

Ontdekken

Breng een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans, waar u meer te weten komt over de bouw van de Deltawerken en de ramp van 1953. Verder zijn er shows met zeehonden en zeeleeuwen en zijn er veel interactieve manieren om meer te leren over de dieren, de wind en het water. 

Ga op zeehondensafari en spot de luierende zeehonden op de zandbanken in nationaal park de Oosterschelde. Wie weet spot u ook bruinvissen, die zich sierlijk door het water bewegen. 

Wandelen met de ezels van het Ezelhuis. Help met het voeren en verzorgen, en maak daarna een wandeling met de ezels en geniet van een heerlijke picknick. 

Bewonder Zeeuws cultureel erfgoed bij de Inlagen van Noord-Beveland. Een vogelrijkgebied met een kijkhut. Spot niet alleen bijzondere vogels, maar ook plantjes zoals de blauwe zeedistel. 

 
Proef Zeeland vakantie luxe villa
 

Watersport

Zeeland is omringd door water en biedt daarom vele watersportmogelijkheden. 

Huur een sloep en ga eilandhoppen op het Veerse Meer. Leg aan bij een van de vele onbewoonde eilanden en spot vogels, koninkpaarden en herten. Tip: neem een goed gevulde picknickmand mee. 

Bij Windsurfschool de Veerse Dam kunt u terecht voor een actieve dag op het water. Leer windsurfen, kitesurfen of suppen. Bent u een ervaren watersporter? Dan kunt u hier ook materiaal huren. 

Een andere aanrader is Schotsman Watersportcentrum. Hier kunt u waterskiën of wakeboarden en vliegt u met een snelheid van 30 km/uur over het water. Een belevenis voor jong en oud. Voor de kinderen is ook een aquapark aanwezig waar zij zich kunnen uitleven. Klimmen, springen en glijden!