Z'ANDvillas
Aankomst en vertrek Z'ANDvillas Zeeland

Aankomst en Vertrek

AANKOMST & VERTREK


Wat zijn de aankomst-, en vertrekdagen?

De reguliere wisseldagen zijn maandag en vrijdag.

 

Hoe laat mag ik inchecken?

U kunt inchecken tussen 16.00 en 17.00 uur bij onze receptie op park De Groote Duynen, Duinvallei 21 in Kamperland. Komt u later aan dan voorgenoemde tijden? Meldt dit dan tijdig aan onze medewerkers via tel. +31 (0)113 -745723.

 

Is het mogelijk om later in te checken?

Een latere aankomst is mogelijk in overleg. Geeft u dit tijdig aan onze medewerkers door via tel. +31 (0)113-745723.

 

Wat is aanwezig in de villa bij aankomst?

Bij aankomst zijn alle bedden opgemaakt en is er per bed een handdoekenpakket aanwezig. In de keuken ligt een startpakket voor u klaar met o.a. een handdoek, theedoek en enkele vaatwastabletten. Ook is er per villa een kinderbed en kinderstoel aanwezig.

 

Wat moet ik zelf meenemen?

Artikelen zoals peper, zout, olie etc. dient u zelf mee te nemen. 

 

Hoe laat moet ik de villa verlaten?

Op reguliere vertrekdagen (maandag en vrijdag) dient u uw vakantievilla voor 10:00 uur te verlaten. Er vindt geen check-out controle plaats. De sleutels kunt u in de retourenvelop deponeren in de brievenbus van het kantoor. De borg wordt binnen 14 dagen na vertrek per bank aan u geretourneerd, mits u de woning volgens onze voorschriften heeft achtergelaten. Contante uitbetaling van de borg is niet mogelijk. Vertrekt u eerder of buiten de openingstijden van ons kantoor? Laat dit dan minimaal 1 dag van tevoren aan ons weten.