Z'ANDvillas
Paardrijden strand Zeeland Kamperland Stal Veersedam

Paardrijden

Stal Veersedam Zeeland Kamperland vakantie
 
 

Stal Veersedam

Midden in de Zeeuwse natuur vindt u Stal Veersedam. Deze kleinschalige manege biedt rijlessen en buitenritten aan en is gericht op kinderen en jong volwassenen. De manege beschikt onder andere over een overdekte rijhal en een buitenrijbak. Maak kennis met de ruitersport en volg een privé- of groepsrijles van hoogwaardige kwaliteit.

 
 
 
 
Paardrijden strandrit buitenrit Zeeland Kamperland vakantie
 

Strandrit

 

Liever de omgeving te paard verkennen? Maak een strandrit over het brede Noordzeestrand. De wind door je haren en het ruisen van de zee op de achtergrond. De strandit wordt begeleid door een gediplomeerde instructrice. De buitenritten zijn beschikbaar voor gevorderde ruiters die galop beheersen. 

 
 
 
Ponykamp Zeeland
 

Ponykamp en activiteiten

 

Tijdens de schoolvakanties worden er ook kleinschalige ponykampen en dagkampen georganiseerd. Tijdens de ponykampen worden er veel verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder dressuur- en springlessen, wedstrijdjes en het versieren van je pony. 

 
 
 
Paardenstalling Kamperland
 

Paardenstalling

 

Een luxe vakantie aan zee met uw eigen paard? Stal Veersedam biedt ook stallingsmogelijkheden. De stalling is voorzien van goede ventilatie en verlichting en biedt daarnaast nog vele faciliteiten zoals omheinde weides; een overdekte stapmolen en een solarium. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stal Veersedam.