• Super de luxe villa’s
  • Op 500 meter van het strand
  • Op 5 km van Vrouwenpolder
  • 5-sterren serviceniveau

Vakantiehuis vlak bij Vrouwenpolder

Vrouwenpolder: een toeristisch dijkdorp tussen de Noordzee en het Veerse Meer. U vindt hier een van de mooiste en breedste stranden van Zeeland, het Breezand, en tegelijkertijd een van de mooiste natuurgebieden van de provincie, Natuurpark Oranjezon. We snappen het maar al te goed dat u een vakantiehuis nabij Vrouwenpolder zoekt. Op slechts 5 km afstand van Vrouwenpolder bevinden zich de super de luxe vakantievilla’s van Z’ANDvillas. Een unieke plek in volledige harmonie met de natuur. Uw huisje bij Vrouwenpolder ligt aan een waterpartij midden in het wonderschone duinlandschap. 

Gebruik de filters in de Zoek & Boek en vind uw favoriete vakantiehuis in de buurt van Vrouwenpolder ⬇️

Vakantiewoning nabij Vrouwenpolder bij Z’ANDvillas

Een huisje huren nabij Vrouwenpolder kan bij Z’ANDvillas met maximaal 8 personen. En uw hond? Die is van harte welkom in de huisdiervriendelijke villa’s. Samen geniet u van écht even quality time, ver weg van de massa en midden in de natuur. Uw vakantiewoning bij Vrouwenpolder is werkelijk van alle gemakken voorzien die u zich maar wenst. Airconditioning? Een laadpaal? Een heerlijke sauna? Een jacuzzi? Gebruik de filters in de Zoek & Boek en uw favoriete design villa komt vanzelf tevoorschijn! Bij Z’ANDvillas ervaart u hét ultieme Z’ANDgevoel. Een gevoel van vrijheid en het verlangen naar verwaaide haren en blote voeten in het zand. 100% genieten!

 

Exclusieve design villa’s

Leg uzelf compleet in de watten en boek een luxe huisje nabij Vrouwenpolder, met een panoramisch uitzicht op het polderlandschap.

Nabij Vrouwenpolder & de zee

Z’ANDvillas ligt op 5 km van Vrouwenpolder met haar brede strand. Het Banjaardstrand ligt op 500 meter afstand van uw villa.

Adembenemende natuur

Zeeland is méér dan alleen stranden. Wat dacht u van het uitgestrekte natuurgebied van De Schotsman of Natuurpark Oranjezon?

 

Z’ANDvillas: een luxe vakantiepark in de buurt van Vrouwenpolder

De zon op uw huid, het briesje door uw haar, de geur van de zilte zee en de waardevolle stilte - dat ervaart u op ons vakantiepark in de omgeving van Vrouwenpolder. Voor wie van luxe, rust en ruimte houdt, is Z’ANDvillas dé perfecte vakantiebestemming. Wij bieden service en hygiëne op 5-sterren niveau. Zo maakt u vanaf uw vakantiehuis vlak bij Vrouwenpolder onbeperkt gebruik van onze in-home services, zoals de boodschappen-, broodjes- en restaurant take-away-service. Om uw horizon te verbreden en u te inspireren tot nieuwe ideeën, bieden wij Z’AND Body & Mind specials, heerlijk in de schone Zeeuwse buitenlucht.

Waarom boeken bij Z’ANDvillas?

✔️ Midden in de natuur: weg van de massa
✔️ Laagste prijsgarantie via deze website
✔️ Veilig boeken zonder onverwachte kosten

Boek een vakantiehuis vlak bij Vrouwenpolder
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Ligging van uw vakantiehuis vlak bij Vrouwenpolder ↓