Luxe vakantiehuizen aan zee

In het zuidwesten van Nederland, op een unieke locatie, op het eiland Noord-Beveland, vindt u de mooiste en meest luxe vakantiehuizen aan zee. In de directe omgeving van vakantiepark De Groote Duynen komt u langs natuurgebieden, door de duinen en langs de Noordzeekust. Een schitterende locatie voor een weekend, midweek of langere vakantie. Onze luxe vakantiehuizen zijn voorzien van luxe en comfort om iedere dag volop te kunnen genieten. Wilt u nog meer luxe zoals een sauna of jacuzzi met uitzicht over het water? Dan filtert u eenvoudig op wat u belangrijk vindt. 

Bekijk onze accommodaties
 

Op zoek naar luxe vakantiehuizen aan zee?

U bent op de juiste plek gekomen. Onze luxe vakantiehuizen zijn voorzien van comfort en klasse. Hier kunt u met diverse gezelschappen genieten van een heerlijke vakantie. ‘s Ochtends staat u op met het geluid van de dieren die ontwaken in het naastgelegen natuurgebied 'de Schotsman'. Tussendoor loopt u door de duinen, maakt u een wandeling langs de Oosterscheldekering of fietst door natuurgebied de Schotsman. De gebieden rondom De Groote Duynen zijn vervuld met natuur en schoonheid. Binnen zijn de villa’s stuk voor stuk voorzien van een luxe inrichting met gashaard en een moderne keuken- en zithoek. En het ruime buitenterras, daar zit u ’s avonds nog lang buiten onder het genot van een drankje bij het sfeervolle vuur.

Er écht even uit

Wilt u er echt even uit zijn in een unieke omgeving, dan komt u naar Zeeland. Pal langs de Noordzeekust en midden in een natuurrijk gebied geniet u van een prachtige vakantie. Wat is er fijner dan u bevinden op een plek waar u volledig kunt ontspannen als ook diverse sportieve ervaringen met elkaar kan beleven? Zo gaat u samen mountainbiken door de duinen of zwemmen in de zee. Kiest u voor vakantiepark De Groote Duynen, dan verblijft u in één van onze luxe vakantiehuizen aan zee. Laat uzelf volledig ontzorgen en maak gebruik van de in-home cooking experience. Hierbij komt een chef-kok uw eten bereiden, zodat u van de hoogste kwaliteit diners en lunches geniet; gewoon vanuit uw eigen luxe villa of vakantiehuis. 

Een topvakantie voor jong en oud

Komt u alleen met uw partner of komen uw kinderen mee? Onze villa’s zijn geschikt voor een divers gezelschap van tussen de 2 en 8 personen. De wellness villa's beschikken over een Finse of

Infraroodsauna. Boek eens één van onze wellnessvilla’s, waar u naast de infraroodsauna ook met uw gezelschap kunt genieten van een jacuzzi met uitzicht op het water en polderlandschap. Vanaf onze luxe vakantiehuizen aan zee heeft u een schitterend uitzicht over de ongerepte natuur uit alle hoeken. 

Bepaal zelf uw droomvakantie

Kies voor één van onze luxe villa's op de Groote Duynen, luxe ingericht en voorzien van alle comfort. Veel van de villa's beschikken over een gashaard en privé sauna. Ultiem ontspannen doet in onze wellness villa met buiten jacuzzi en sauna. De jacuzzi heeft uitzicht op het water en het polderlandschap. Maak de wellness beleving compleet met één van onze 'Z'AND specials' zoals yoga op het strand of in uw villa, of kies voor een meditatiesessie in het prachtige landschap van De Groote Duynen. Een aantal villa's beschikken zelfs over een laadpaal voor elektrische auto's. Een verblijf op De Groote Duynen is zeker weten een topvakantie in eigen land.