Z'ANDvillas
Luxe vakantiehuizen aan zee in Nederland

Luxe vakantiehuizen aan zee

  • Op loopafstand van het strand
  • Luxe villa's voor 4 tot 8 personen
  • Unieke locatie

Luxe vakantiehuizen aan zee in Nederland

In het zuidwesten van Nederland, op een unieke locatie, op het eiland Noord-Beveland, vindt u de mooiste en meest luxe vakantiehuizen aan zee. In de directe omgeving van vakantiepark Z'ANDvillas komt u langs natuurgebieden, door de duinen en langs de Zeeuwse kust. Een schitterende locatie voor een weekend, midweek of langere vakantie in een luxe vakantiehuis aan zee. Onze vakantiehuizen aan zee in Nederland zijn voorzien van gemak en comfort om iedere dag volop te kunnen genieten. Wilt u nog meer comfort zoals een sauna of jacuzzi met uitzicht over het water? Boek dan een luxe vakantiehuisjes aan zee bij Z'ANDvillas!

 

Boek direct een luxe vakantiehuisje aan zee⤵

 

Op zoek naar luxe vakantiehuizen aan zee?

Dan bent u bij Z'ANDvillas op de juiste plek. Onze luxe vakantiehuizen aan zee in Nederland zijn voorzien van comfort en klasse. Hier kunt u met diverse gezelschappen genieten van een heerlijke vakantie aan de Nederlandse kust. ‘s Ochtends staat u op met het geluid van de dieren die ontwaken in het naastgelegen natuurgebied 'de Schotsman'. Tussendoor loopt u door de duinen of maakt u een wandeling langs de Oosterscheldekering. De gebieden rondom Z'ANDvillas zijn vervuld met natuur en schoonheid. Binnen zijn de luxe vakantiehuizen aan zee stuk voor stuk voorzien van een luxe inrichting met gashaard en een moderne keuken- en zithoek. En het ruime buitenterras, daar zit u ’s avonds nog lang buiten onder het genot van een drankje.

Om uw vakantie in een vakantiehuis aan zee helemaal af te maken kunt u kiezen voor een van onze extra services:

  • Z'AND body & mind - wellness & spa, yoga, mindfullness, natuurwandeling of personal training.
  • In-home cooking - geniet van een private diner, verzorgd door onze chef-kok.
  • Boodschappenservice - Bestel uw boodschappen eenvoudig en snel tijdens uw verblijf bij Z'ANDvillas!
  • Broodjesservice - geniet dagelijks van verse broodjes bij uw luxe vakantiehuis aan zee.

Seaside holiday homes

Er écht even tussenuit in een vakantiehuis aan zee

Wilt u er echt even uit zijn in een unieke omgeving? Kom dan naar Zeeland! Wat is er fijner dan u bevinden op een plek waar u volledig kunt ontspannen als ook diverse sportieve ervaringen met elkaar kunt beleven? Zo gaat u samen mountainbiken door de duinen of zwemmen in de zee. Kiest u voor vakantiepark Z'ANDvillas, dan verblijft u in één van onze luxe vakantiehuisjes aan zee. Veel van de luxe vakantiehuizen aan zee beschikken over een gashaard en privé sauna. Maak de wellness beleving compleet met één van onze 'Z'AND specials' zoals yoga op het strand of in uw luxe vakantiehuis aan zee, of kies voor een meditatiesessie in het prachtige landschap van Z'ANDvillas. 

 

U vindt onze luxe vakantiehuizen aan zee hier⤵

Zijn de luxe vakantiehuizen aan zee geschikt voor families?

Onze luxe vakantiehuizen aan zee zijn geschikt voor een divers gezelschap van tussen de 2 en 8 personen. Voor families met kinderen is er veel te doen; van het maken van zandkastelen en spelen in de mooiste landschappen tot aan wandelen met ezels en het maken van nieuwe herinneringen op prachtige en unieke plekken.

Mogen huisdieren mee naar een luxe vakantiehuis aan zee bij Z'ANDvillas?

Uw hond is van harte welkom bij de luxe vakantiehuisjes aan zee van Z’ANDvillas. Uw hond kan tijdens uw vakantie heerlijk rennen en ravotten en een frisse duik nemen tijdens een lange strandwandeling.