Z'ANDvillas
Strand Banjaard

De mooiste stranden van Zeeland

 

De mooiste stranden van Zeeland

Met de voeten in het zand, de zilte zeelucht en het geluid van de golven. Wegdromen en tot rust komen tijdens een lange strandwandeling of een ontspannen dag op één van de mooiste stranden van Zeeland. 

Strand vakantie Zeeland
 
 
Strand Banjaard

Banjaardstrand

Één van de breedste en schoonste stranden van Nederland, op enkele minuten loopafstand van uw villa. Geniet van een gezellige stranddag, bouw zandkastelen, neem een verfrissende duik of maak een heerlijke strandwandeling. Het strand is een echt familiestrand met strandhuisjes, verschillende strandpaviljoens en een actieve reddingsbrigade. 

Strand van Vrouwenpolder

Ook op het strand van Vrouwenpolder is het goed toeven in de zomer. Het strand is perfect voor een zomerse dag. Een echte aanrader voor kinderen is de grote strandspeeltuin bij Strandrestaurant De DAM. En terwijl zij spelen kunt u genieten van een hapje en een drankje bij het Strandrestaurant. 

Neeltje Jans

Dit strand is perfect als u samen met uw trouwe viervoeter van een stranddag wilt genieten. Ook 's zomers is uw hond hier van harte welkom, mits aangelijnd. Het strand is gelegen op het voormalige werkeiland van de Oosterscheldekering en biedt uitzicht op de pijlers van de Stormvloedkering. 

 
 
Strandhuisje Banjaardstrand

Strandhuisje huren

In de periode van half mei tot half september kunt u een strandhuisje huren bij Z'ANDvillas. Het strandhuisje bevindt zich op het Banjaardstrand en beschikt over twee ligstoelen en een windscherm. Voeg een strandhuisje toe aan uw reservering en geniet van uw eigen stukje Banjaardstrand. 

 
Paardrijden op het strand

Paardrijden op het strand

Het strand is niet alleen perfect om te wandelen of te zonnen, maar ook voor een strandrit te paard. Ervaar de vrijheid, de rust en de natuur. Galopperen over het brede Banjaardstrand en door de duinen, met het geluid van de zee op de achtergrond. Een unieke ervaring aan de Zeeuwse kust! 

 
Zeehonden Oosterschelde Nederland

Zeehonden spotten

Heerlijk uitwaaien op Neeltje Jans, een eiland halverwege de Oosterscheldekering. Dit natuurgebied is één van de jongste natuurgebieden van Nederland en de perfecte locatie voor het spotten van zeehonden. Tip: de zeehonden liggen vaak te luieren in de baai bij de grote windmolen.