1. Strand op loopafstand
  2. 4-, 6- en 8-persoons villa's
  3. Unieke locatie
 

De Groote Duynen in Zeeland

De splinternieuwe vakantievilla’s op park De Groote Duynen in Zeeland liggen op loopafstand (slechts 500 meter) van het strand de Banjaard en het Veerse Meer. De verbondenheid met het naastgelegen natuurgebied De Schotsman geeft een bijzondere dimensie aan deze plek. Hier vind je geen pretentieuze hotspot, maar een plek om volledig tot rust te komen. Ver weg van de massa, gelegen tussen de Noordzee, Nationaal Park Oosterschelde en het Veerse Meer ervaar je hier het ultieme eilandgevoel.

Bekijk onze villa's
 
De Groote Duynen, Banjaard, Zeeland

Ligging van de woningen op De Groote Duynen

De vakantiewoningen liggen in het duinlandschap aan waterpartijen waardoor ze deel uit maken van de natuur. De op het zuiden gelegen vakantievillas aan de Waterlijn (de even nummers) hebben een prachtig uitzicht over het weidse polderlandschap. 

De exclusieve villas die op het westen zijn gelegen kunnen genieten van de prachtige zonsondergangen. De bochtige wegen en paden, met een sterk groen karakter, golven soepel mee met het duin reliëf. In dit lagere deel van het natuurgebied zijn de villa’s allemaal op het water georiënteerd. Wuivende rietoevers waarin op tal van plaatsen doorkijkjes zijn uitgespaard omzomen het water. Ook hier is sprake van een reliëfrijk terrein met inheemse duinplanten.

Overal is goed gelet op de privacy aspecten. De glooiingen en het duinstruweel creëren een eigen plek per villa. Dit prachtige landschap sluit aan op de duinen van het Noordzeestrand, het Veerse Meer en het uitgestrekte natuurgebied van De Schotsman. Aan de zuidkant heeft u prachtige vergezichten over het grote open poldergebied.

 
Bekijk plattegrond
 

Luxe vakantievilla voor het hele gezin

Vakantiepark De Groote Duynen beschikt over ruim 75 gloednieuwe vakantievilla’s die voor uiteenlopende gezelschappen te huren zijn. De vakantievilla’s zijn, op een enkeling na, allemaal uitgerust met minimaal 2 badkamers waardoor een vakantie met een gezin van 4 personen al mogelijk is. De vakantievilla’s zijn voorzien van een gashaard zodat u ook in de minder warme maanden een vakantievilla kunt huren! Ook voor grotere gezelschappen biedt De Groote Duynen voldoende mogelijkheden. De 6-persoons vakantievilla’s hebben allemaal minimaal 3 slaapkamers en de 8-persoons vakantievilla’s beschikken over 4 slaapkamers.  

Binnen het aanbod vakantievilla’s hebben we een aantal villa’s aangemerkt als kindvriendelijke vakantievilla’s. Bent u van plan om met uw jonge kinderen van een heerlijke vakantie in Zeeland te genieten bekijk dan het aanbod kindvriendelijke vakantievilla’s. Deze villa’s zijn voorzien van een kinderstoel en een kinderbedje. Bij enkele villa’s is het mogelijk om het terras helemaal af te sluiten. Uw kind kan naar hartelust spelen zonder dat u hier omkijken naar heeft.  

Uw hond is welkom in onze vakantievilla’s

Uw gezin is niet compleet zonder uw hond. Op vakantiepark De Groote Duynen is in een aantal vakantievilla’s uw hond van harte welkom. De hond-vriendelijke vakantievilla’s liggen op een korte afstand van het Banjaardstrand waar u in 15 minuten heen loopt of in nog geen 10 minuten met de auto heen rijdt. U maakt heerlijke avondwandelingen met uw hond over het strand waar uw trouwe viervoeter zich helemaal kan uitleven. Naast het strand kunt u ook genieten van het natuurgebied De Schotsman of maakt u wandelingen langs de oevers van het Veerse Meer. Wilt u een vakantievilla huren op De Groote Duynen? We verwelkomen u en uw hond graag!  

 
 

Vakantievilla’s van alle gemakken voorzien

Alle vakantievilla’s op De Groote Duynen zijn sfeervol en luxe ingericht. Alle luxe vakantievilla’s zijn voorzien van een gashaard waar u ontspannen van kunt genieten na een dag aan het strand of na een heerlijke lange wandeling. Pak een glas wijn, versnapering en een goed boek en beleef de ultieme ontspanning!  

Een aantal luxe vakantievilla op De Groote Duynen zijn voorzien van een Finse- of Infrarood sauna en/of buiten jacuzzi. Deze wellness-villa’s zijn geschikt voor gezelschappen van 6 of 8 personen. U ontspant in de sauna of jacuzzi na een lange warme dag op het strand of na een lange winterwandeling over het strand in de koudere maanden van het jaar. U geniet van de ultieme wellness beleving in uw privé sauna waar u ontspant met een heerlijk glas wijn. Ongeveer de helft van alle luxe vakantievilla’s op De Groote Duynen is voorzien van een laadpaal. Uw elektrische auto wordt nabij uw vakantievilla opgeladen terwijl u heerlijk geniet van de open haard of ontspant in uw privé sauna of jacuzzi.  

 
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op
 

U vindt ons hier ⤵