Z'ANDvillas
Luxe vakantiepark Zeeland

Luxe vakantiepark Zeeland

  • Exclusieve vakantievilla's
  • Service op 5* niveau
  • Met wellnessmogelijkheden

Ervaar rust en ruimte op ons luxe vakantiepark in Zeeland

Bent u op zoek naar een luxe vakantiepark in Zeeland? Kies dan voor Z'ANDvillas, een luxe resort aan zee. Bij ons verblijft u in een exclusieve vakantievilla voor maximaal 8 personen. Vanaf ons vakantiepark staat u zo met uw voeten in het zand, dankzij de ligging pal langs de Noordzeekust. De vakantiehuizen zijn luxe ingericht en voorzien van alle comfort die u wenst tijdens uw vakantie. Wilt u er even helemaal tussenuit, maar wel graag dicht bij huis blijven? Dan kiest u voor Z’ANDvillas. Op dit luxe vakantiepark in Zeeland geniet u van een vakantie op hoog niveau. 

Uw vakantievilla op ons luxe vakantiepark aan zee

Met luxe bedoelen we ook daadwerkelijk high-end vakantiehuizen op een ruim opgezet vakantiepark, waar u voldoende tot uzelf kunt komen. De villa’s op ons luxe vakantiepark aan zee zijn geschikt voor een 4 persoons-, 6 persoons- of 8 persoons vakantie. Deze locatie heeft alles dichtbij om uw weekend, midweek of weekje weg tot een groot succes te maken. De luxe vakantiehuizen zijn allen mooi en stijlvol ingericht en voorzien van een moderne keuken, ruime slaapkamers en een zonnig terras met ligbedden én uitzicht over het water. Zo kunt u zowel binnen als buiten heerlijk vakantie vieren. Ons vakantiepark aan het water bevindt zich op loopafstand van het strand aan de Zeeuwse kust.

Dé ultieme droomvakantie in eigen land

❖ Zeer luxe vakantievilla's voor maximaal 8 personen, in een aantal villa's zijn huisdieren ook welkom.
❖ Ligging midden in de natuur op loopafstand van het strand.
❖ Kies voor extra luxe door een wellness villa te boeken of een van onze extra services.

Wat te doen in de omgeving?

In de omgeving van ons luxe bungalowpark in Zeeland is genoeg te doen voor jong en oud. Zo leent het naastgelegen natuurgebied de Schotsman zich perfect voor een lange, rustgevende wandeling. In dit ongerepte stukje natuur vindt u honderden verschillende vogels, bloemen en planten en kan het zomaar zijn dat u oog in oog staat met een hert of een Schotse Hooglander. Ook de zee is vlak bij ons luxe bungalowpark in Zeeland. Kunt u zich al voorstellen dat u elke ochtend met de geluiden van de zee wakker wordt? Eén stap naar buiten en u bevindt zich direct in de duinen en aan zee. Hier kunt u dagelijks het strand opzoeken, kilometerslange wandelingen maken, de omgeving verkennen of één van de unieke Zeeuwse steden bezoeken zoals Goes, Middelburg of Veere. De keuze is aan u! Een vakantie bij Z’ANDvillas is een genot voor jong en oud.

U vindt ons hier ⤵

Dit vroegen mensen ons ⤵

✦ Wat is een luxe vakantiepark in Zeeland?

Dat is Z'ANDvillas in Kamperland. Dit schitterende resort bevindt zich midden in de natuur en vlak bij de kust. U verblijft hier in een luxe vakantievilla geschikt voor maximaal 8 personen. Het is tevens mogelijk om voor nog meer luxe te kiezen door een wellness villa te boeken. Deze wellness villa's beschikken over een Finse- of Infrarood sauna en/of een buiten jacuzzi

✦ Welke extra services biedt Z'ANDvillas aan?

Het gevoel van vrijheid en écht thuiskomen, dat is wat wij u willen geven. Daaarom bieden wij verschillende services aan. Bij aankomst in uw villa is uw bed opgemaakt en liggen er luxe handdoeken klaar. Tevens kunt u kiezen voor extra's zoals Zeeuwse oesters en champagne of in-home cooking. Daarnaast bieden wij een aantal body and mind specials aan, zoals yoga, mindfulness en personal training. Tot slot kunt u gebruikmaken van onze broodjesservice en boodschappenservice. Alles om uw verblijf nóg comfortabeler te maken!