Luxe vakantiepark Zeeland

Kies voor een unieke locatie in een luxe vakantiepark aan zee in Zeeland. Bij Z’ANDvillas kiest u uit een luxe aanbod vakantiehuizen voor 4 tot 8 personen op vakantiepark De Groote Duynen. Vanaf het park staat u zomaar met uw voeten in het warme zand, pal langs de kust van de Noordzee. De vakantiehuizen zijn luxe ingericht en voorzien van alle comfort die u wenst tijdens uw vakantie. Wilt u er even helemaal tussenuit, maar wel graag dichtbij huis blijven? Dan kiest u voor Z’ANDvillas. Hier geniet u van een vakantie op hoog niveau. 

 

Vakantiehuizen

Luxe vakantiepark in Zeeland

Met luxe bedoelen we ook daadwerkelijk high-end vakantiehuizen op een gezellig vakantiepark, waar u toch nog voldoende tot uzelf kunt komen. Onze villa’s op vakantiepark De Groote Duynen zijn zeer geschikt voor 4 persoons-, 6 persoons- of 8 persoons vakanties. Deze splinternieuwe locatie heeft u alles dicht in de buurt om uw weekend, midweek of vakantie weg tot een groot succes te maken.  De luxe vakantiehuizen zijn allen mooi ingericht en voorzien van een moderne keuken, ruime slaapkamers en een zonnig terras met ligbedden en uitzicht over het water. Zo kunt u het zowel binnen als buiten heerlijk vakantie vieren. Vanuit onze villa’s bevindt u zich altijd op loopafstand van het strand aan de Zeeuwse kust.

In de omgeving van vakantiepark De Groote Duynen is genoeg te doen voor jong en oud. Zo leent het  naastgelegen natuurgebied de Schotsman zich perfect voor een lange, rustgevende wandeling. In dit ongerepte stukje natuur vindt u honderden verschillende vogels, bloemen en planten en kan het zomaar zijn dat u oog in oog staat met een hert of een Schotse Hooglander. Maar ook de zee is dichterbij dan u denkt. Kunt u zich al voorstellen dat u elke ochtend met de geluiden van de zee wakker wordt. Eén stap naar buiten en u bevindt zich direct in de duinen aan zee. Hier kunt u dagelijks het strand opzoeken, kilometerslange wandelingen maken, de omgeving verkennen of één van de unieke Zeeuwse steden bezoeken zoals Goes, Middelburg of Veere. Bij thuiskomst zoekt u de warmte op van de open haard of komt heerlijk tot rust met een kampvuur in de buitenlucht. De keuze is aan u! Een vakantie bij Z’ANDvillas is een genot voor jong en oud.

Alle luxe naar eigen wens

Op ons luxe vakantiepark De Groote Duynen in Zeeland bepaalt u zelf waar uw villa aan moet voldoen. De nieuwe villa’s zijn voorzien van alle comfort en luxe extra’s. Wilt u bijvoorbeeld een eigen sauna? Of een privé jacuzzi met uitzicht over de uitgestrekte landerijen? Dan kunt u hier eenvoudig en snel op filteren. Zo maakt u uw eigen vakantie volledig naar eigen wens. De Groote Duynen herbergt enkele prachtige villa’s midden in de natuur en aan de rand van het water; de perfecte uitvalsbasis om overal naartoe te kunnen. Wilt u fietsen, wandelen, zwemmen of heerlijk relaxen? Het kan in de luxe villa’s van Z’ANDvillas. 

De ultieme droomvakantie in eigen land

Op loopafstand van het welbekende Banjaardstrand liggen onze prachtige villa’s op vakantiepark De Groote Duynen. Dit is de ideale plek om samen met vrienden of familie uw welverdiende vrije tijd door te brengen. Komt u met grotere groepen, kies dan gerust voor meerdere villa’s naast of tegenover elkaar. Wilt u ook de sfeer en het pure genieten ervaren van ons luxe vakantiepark in Zeeland? Boek dan direct bij Z’ANDvillas. Bij ons ervaart u een vakantie in eigen land zoals u nog niet eerder hebt beleefd. 

Bekijk onze accommodaties