Z'ANDvillas
Hemelvaart weekend weg

Hemelvaartweekend in Zeeland

  • Villapark aan de Zeeuwse kust
  • Lang weekend weg in een villa
  • Geschikt voor max. 8 personen

Weekend weg met Hemelvaart

Het extra lange vrije weekend tijdens Hemelvaart leent zich perfect voor een weekend weg of korte vakantie met familie en/of vrienden. Even lekker ertussenuit, genieten van de rust en tijd met elkaar. De luxe vakantiehuizen aan zee van Z'ANDvilla's zijn daarvoor uitermate geschikt. Boek een 4-, 6- of 8-persoons vakantiehuis nabij het Noordzeestrand, deze bieden genoeg ruimte voor uw hele gezelschap tijdens het hemelvaartweekend. Bekijk hier aanbod en boek uw weekend weg met Hemelvaart in Zeeland. Gebruik de filters in de zoek & boek en de voor u perfecte vakantievilla komt tevoorschijn!

  • Hemelvaartsdag 2024: donderdag 9 mei
  • Vakantie Hemelvaart 2024: 9 t/m 13 mei 
 

Huisje huren met Hemelvaart in Zeeland

Hemelvaart betekent voor velen een lang weekend vrij. Met de extra vrije dag op vrijdag heeft u volop tijd voor een lang weekend weg. Z'ANDvillas biedt u een ruim aanbod luxe vakantiehuizen voor 4-, 6- of 8-personen. Zoekt u een groepsaccommodatie voor een weekend weg met een familie of vrienden met Hemelvaart? Boek dan meerdere vakantiehuizen naast elkaar. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Tijdens het Hemelvaartweekend kan het heerlijk zonnig zijn, dan geniet u van de ruime tuin waar u op loungebedden kunt ontspannen. En mocht het weer toch iets minder zijn dan geniet u in de riante woonkamer van de openhaard en kunt u spelletjes spelen aan de eettafel. Wanneer u kiest voor een villa met sauna kunt u natuurlijk ook de sauna inkruipen.

Voordelen van Z'ANDvillas

✦ Op 500 meter van het Banjaardstrand

✦ Diverse in-home services

✦ Wellness, yoga en mindfulness mogelijk

✦ Hygiëne en service op 5* niveau

 

De leukste uitjes op een rij voor uw weekend weg met Hemelvaart in Zeeland

Rondom uw vakantiehuis heeft u tijdens uw weekendje weg met Hemelvaart voldoende ruimte om te genieten van de zon, tikkertje te spelen of te genieten van een lunch of diner op het terras. Ook kunt u met onze Body & Mind specials een yoga sessie aan huis boeken of een mindfulness sessie op het strand. Vanaf ons park kunt u ook eenvoudig een museum of attractiepark bezoeken, u vindt gegarandeerd plezier voor jong en oud. Of wat dacht u van deze drie onderstaande tips voor uitjes tijdens uw hemelvaartweekend weg in Zeeland?

Ga dauwtrappen

Fiets op de vrijdag na Hemelvaartsdag de boerenroute op Noord-Beveland. Deze route voert u langs diverse agrarische bedrijven op het eiland zoals een kinderboerderij, een zorgboerderij en een speelboerderij. Overal kunt u stoppen voor lekkere hapjes en drankjes en leuke activiteiten. Een leuke Zeeuwse traditie!

Naar de markt in Goes

Breng een bezoek aan een hemelvaartsmarkt, zoals in Goes. Op nog geen half uur rijden vanaf ons park vindt u deze middelgrote winkelstad met een rijke historie. Op Hemelvaartsdag is er een gezellige markt op de Grote Markt. Na afloop kunt u plaats nemen op één van de vele terrassen, voor een hapje en een drankje. 

Proef Zeeland

Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzaamste kwaliteit schelpdieren en tarbot doet u bij Seafarm in Kamperland. Gezuiverd in bronwater uit de Oosterschelde. Zilt en puur, dat proef je! Boek een rondleiding door de tarbotkwekerij en leer alles over de kweek van deze bijzondere vissoort.