WEEKEND WEG MET HEMELVAART

Het extra lange vrije weekend tijdens Hemelvaart leent zich perfect voor een weekend weg of korte vakantie met familie en/of vrienden. Even lekker ertussenuit, genieten van de rust en tijd met elkaar. De luxe vakantiehuizen aan zee van Z'ANDvilla's zijn daarvoor uitermate geschikt. Boek een 6- en 8-persoons vakantiehuis nabij het Noordzeestrand bieden genoeg ruimte voor uw hele gezelschap. Bekijk hier aanbod en boek uw weekend weg met Hemelvaart in Zeeland. 

  • Hemelvaart 2020: donderdag 21 mei 
  • Hemelvaartsweekend 2020: 20 t/m 25 mei 
 

HEMELVAART 2020: HUISJE HUREN IN ZEELAND

Hemelvaart betekent voor velen een extra lang weekend vrij. Dit jaar valt Hemelvaartsdag op donderdag 21 mei 2020. Met de extra vrije dag op vrijdag heeft u volop tijd voor een weekend weg met z'n twee, het gezin of de hele familie in een huisje aan zee. Z'ANDvillas biedt u een ruim aanbod luxe vakantiehuizen voor 4-, 6- of 8-personen. Zoekt u een groepsaccommodatie voor een weekend weg met een groep familie of vrienden met Hemelvaart? Boek dan meerdere vakantiehuizen voor 8 personen naast elkaar. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

VAKANTIEHUIS HEMELVAART 2020

De luxe vakantiehuizen van Z'ANDvillas zijn gelegen op vakantiepark De Groote Duynen, direct achter de duinen van het Noordzeestrand. Hier geniet u van luxe en comfort en komt u volledig tot rust. De vakantiehuizen zijn sfeervol ingericht, voorzien van een ruime woonkammer, twee badkamers en een ruim terras met terrasmeubelen. Hier geniet u 's morgens van de eerste zonnestralen onder het genot van een kopje koffie en uitzicht over het Zeeuwse polderlandschap. Bent u een wellnessliefhebber? Neem dan een momentje voor uzelf in de Finse- of Infraroodsauna van uw vakantiehuis en geniet van de weldadige warmte op uw huid. Een betere start van de dag kunt u zich niet wensen!

WEEKEND WEG HEMELVAART IN ZEELAND;
DE LEUKSTE UITJES OP EEN RIJ

Hoewel het zomerseizoen nog moet beginnen, is er tijdens Hemelvaart in Zeeland al genoeg te doen! Wij hebben de 5 leukste uitjes voor jong en oud voor u op een rij gezet:

  • Trek de wandelschoenen aan en ga de natuur in! Wandel door natuurgebied De Schotsman, grenzend aan vakantiepark De Groote Duynen. Spot bijzondere vogels, laat u betoveren door verschillende soorten 'wilde' orchideën en sta oog in oog met de prachtige Schotse Hooglanders. Of verlaat het eiland en ontdek de prachtige natuur van boswachterij Westerschouwen op Walcheren. Hier zijn diverse wandel- en fietsroutes uitgezet voor alle leeftijden, zodat u op eigen tempo het Zeeuwse landschap kunt verkennen. Kijk hier voor meer informatie. 
  • Fiets of wandel op de vrijdag na Hemelvaartsdag de boerenroute op Noord-Beveland. Deze route voert u langs diverse agrarische bedrijven op het eiland zoals een kinderboerderij, een zorgboerderij en een speelboerderij. Overal kunt u stoppen voor lekkere hapjes en drankjes en leuke activiteiten. 
  • Ultiem genieten van de beste, meest verse en duurzaamste kwaliteit schelpdieren en tarbot doet u bij Seafarm in Kamperland. Geaffineerd in Oosterschelde bronwater. Zilt en puur, dat proef je! Boek een rondleiding door de tarbotkwekerij en leer alles over de kweek van deze bijzondere vissoort. 
  • Met het Noordzeestrand voor deur kan een bezoek aan het strand natuurlijk niet ontbreken. Wandel vanuit uw vakantiehuis naar het strand en maak een wandeling over het brede Noordzeestrand. Strijk na afloop neer op het hippe terras van Beachclub Lekker & Strandrestaurant De DAM. Geniet van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich vermaken in de strandspeeltuin. TIP! Neem uw vlieger mee voor volop plezier met de Zeeuwse zeewind!
  • Breng een bezoek aan een Hemelvaartsmarkt, zoals in Goes. Op nog geen half uur rijden vanaf uw huisje aan zee vindt u deze middelgrote winkelstad met een rijke historie. Op Hemelvaartsdag is er een gezellige markt op de Grote Markt. Na afloop kunt u plaats nemen op één van de vele terrassen rondom de markt, voor een hapje en een drankje.  
 
Strandrestaurant De Dam