Luxe vakantievilla's aan zee

Aankomst 00 -
Vertrek 00 -
Personen 0
-
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Filter

Voorzieningen

Luxe vakantievilla's in Zeeland

Uw vakantie doorbrengen in een luxe villa in Zeeland? De splinternieuwe vakantievilla's op park De Groote Duynen liggen op steenworp afstand van het Noordzeestrand de Banjaard en het Veerse Meer. De verbondenheid met het naastgelegen natuurgebied De Schotsman geeft een bijzondere dimensie aan deze plek. Hier vind je geen massa of pretentieuze hotspot. Dit is een plek om lief te hebben, waar je jezelf kunt zijn in volledige harmonie met de natuur.

 

Luxe vakantievilla's in Zeeland

op loopafstand van het Noordzeestrand.

Z'AND villa's

De luxe 4-, 6- en 8-persoons vakantievilla's aan de Waterlijn, Zandbank en Duinvallei liggen op loopafstand van het Noordzeestrand. Enkel villa's beschikken over een finse- of infraroodsauna en een eigen strandhuisje. In een aantal van onze villa's zijn huisdieren toegestaan. Bekijk hier ons aanbod. 

Z'AND villa's

Z'and omgeving

In deze rauwe natuurlijke omgeving vindt u de ruimte om thuis te komen. Onze designvilla’s zijn met oog voor detail ontworpen, waarbij natuur en luxe op een eigenzinnige manier zijn samengebracht. 

Z'and omgeving

Z'AND Body & Mind

Kies voor volledige ontspanning tijdens uw verblijf bij Z'ANDvillas en boek één van onze body & mind specials. Deze zijn volledig gericht op het welzijn van lichaam en geest. Kies voor een privé les yoga op het strand of in uw villa, verken het prachtige natuurgebied De Schotsman tijdens een fijne wandeling of kom volledig tot uwzelf tijdens de mindfulness. Bekijk hier onze specials >>

Z'AND Body & Mind

IN-HOME COOKING

Laat uzelf volledig ontzorgen en boek onze In-home cooking special. Een chèf-kok bereidt bij u thuis de heerlijkste gerechten, volledig aangepast aan uw wensen. Het eten wordt voor u klaargemaakt, geserveerd en na afloop wordt zelfs de afwas voor u gedaan. En u hoeft alleen maar van dit alles te genieten. Klinkt goed toch? 

IN-HOME COOKING
Z'and gevoel

Z'and gevoel

Ervaar het Z'AND gevoel. Bekijk onze video. 

Z'and gevoel