Z'ANDvillas
Villa aan het water

Villa aan het water

 
 

Villa aan het water

Het ruisen van de wind door het riet, de fluitende vogels en een prachtig uitzicht op de waterpartij van Domein De Groote Duynen. Ontspan in een luxe villa aan het water bij Z'ANDvillas en geniet van rust, ruimte en natuur.

Villa aan het water
 
 
 
Luxe villa aan het water
 

Luxe villa aan het water voor 4, 6 of 8 personen

Het ruime aanbod van Z'ANDvillas biedt mogelijkheden voor ieder gezelschap. Een romantisch weekend samen of een vakantie met de hele familie. De villa's zijn comfortabel en luxueus ingericht, gelegen aan het water en geschikt voor 4, 6 of 8 personen. Verschillende villa's aan het water beschikken over een vlonder, waar u 's morgens ontspannen kunt wakker worden met een kopje koffie terwijl de natuur om u heen ontwaakt. 

Strand Noordzee Zeeuwse kust
 

Watervilla op loopafstand van de Noordzee

Uw villa is gelegen aan de waterpartij van Domein De Groote Duynen, maar ook de Noordzee is op loopafstand van uw villa te vinden. Binnen enkele minuten staat u met uw voeten in het zand van Noordzeestrand De Banjaard, één van de schoonste en breedste stranden van Nederland. Maak uw hoofd leeg tijdens een lange strandwandeling en droom weg bij het geluid van de zee of geniet van een verfrissende duik tijdens een zonnige stranddag. 

Jacuzzi vakantievilla wellness
 

Villa aan het water met sauna en jacuzzi

Zandbank 25: een droomvilla met eigen wellness. Deze luxe villa is gelegen aan het water en beschikt over een infraroodsauna en jacuzzi. Na een dag vol activiteiten is het hier heerlijk 'thuis' komen. Warm op bij de gashaard of in uw eigen infraroodsauna. Of wat dacht u van een ontspannen moment in de buiten jacuzzi, terwijl de zon onder gaat. Kortom, de ideale bestemming voor een ultieme wellnessbeleving midden in de natuur.