Z'ANDvillas
Panorama uitzicht polderlandschap

Villa uitzicht polderlandschap

 
 

Villa uitzicht polderlandschap

Een luxe villa met panoramisch uitzicht over het Zeeuwse polderlandschap. Een plek waar u tot rust kunt komen. Alleen, samen of met de hele familie. Ontspan en geniet van het prachtige uitzicht en de waardevolle stilte.

Villa vrij uitzicht polderlandschap
 
 
 
Villa polder uitzicht
 

Villa met panoramisch uitzicht over de polder

Op zoek naar rust en ruimte, midden in de Zeeuwse natuur? Dan is een villa met vrij uitzicht over het polderlandschap perfect voor u. De villa is van alle gemakken voorzien en biedt u veel ruimte en privacy. Vanuit de leefruimte en het terras kunt u genieten van een adembenemend uitzicht over het Zeeuwse polderlandschap. De vogels vliegen af en aan, en wie weet spot u wel hertjes.  

Villa met vrij uitzicht
 

Villa voor 6 of 8 personen met vrij uitzicht

De villa's met vrij uitzicht over het uitgestrekte polderlandschap zijn geschikt voor 6 of 8 personen. De villa's bieden ruime leefruimtes, comfortabele slaapkamers en een terras waar u kunt genieten van het adembenemende uitzicht. De villa is gelegen midden in de natuur en op loopafstand van het Banjaardstrand. Een ideale bestemming voor een luxe en ontspannen verblijf in Zeeland. 

Natuurgebied De Schotsman Kamperland
 

Natuurgebied De Schotsman 

Op loopafstand van uw villa met polderzicht vindt u natuurgebied De Schotsman. Een natuurgebied gevormd door wind en water, waar u prachtig kunt wandelen. Ieder seizoen heeft zijn eigen charme en nodigt uit voor een ontdekkingstocht. Bent u een vroege vogel? Maak dan een ochtendwandeling terwijl een sluiter nevel boven de graslanden hangt en de natuur ontwaakt.