ZOMERVAKANTIE IN ZEELAND

Boek uw zomervakantie dit jaar in een luxe vakantiehuis aan zee in Zeeland en geniet van een zonvakantie in eigen land. In Zeeland geniet u 's zomers van brede uitgestrekte stranden, prachtige natuur, heerlijk eten en een altijd schijnende zon. Verblijf in een luxe vakantiehuis in park De Groote Duynen, op loopafstand van het strand. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en sfeervol en comfortabel ingericht. Bekijk het aanbod luxe vakantiehuizen aan zee in Zeeland van Z'ANDvillas en boek alvast uw zomervakantie 2020. Laat de voorpret maar beginnen!

  • Zomervakantie 2020 Noord: 04 juli t/m 16 augustus 2020
  • Zomervakantie 2020 Zuid: 11 juli t/m 23 augustus 2020
  • Zomervakantie 2020 Midden: 18 juli t/m 30 augustus 2020
 

LUXE ZOMERVAKANTIE IN EIGEN LAND

Zoekt u jaarlijks de zon op in het buitenland voor een zomervakantie met het hele gezin? Dat is helemaal niet nodig! In Zeeland geniet u in een luxe vakantiehuis aan zee van een zonvakantie in eigen land. Zeeland is de perfecte provincie voor een zonvakantie in Nederland. Zeeland heeft de schoonste stranden, de meeste zonuren, hippe beachclubs en gezellige toeristische dorpjes. En vanuit uw luxe vakantiehuis van Z'ANDvillas is alles op loopafstand te bereiken. Kortom, wacht niet te lang en boek uw zomervakantie in een luxe vakantiehuis aan zee in Zeeland!

 
 

LUXE VAKANTIEHUIS MET KINDEREN

De luxe vakantiehuizen van Z'ANDvillas zijn zeer geschikt voor een vakantie met kinderen. De villa's zijn comfortabel ingericht, er is een ruime tuin rondom de villa en het park is rustig gelegen, waardoor ze veilig buiten kunnen spelen. Sommige vakantiehuizen hebben een klein strandje of een eigen aanlegsteiger. Maar ook buiten het park is genoeg te beleven! Op het Banjaardstrand kunnen ze urenlang ravotten, zandkastelen bouwen of zwemmen in de zee. Liever een dag naar het zwembad? Het subtropisch zwemparadijs van Roompot Beach Resort ligt op slechts enkele minuten van De Groote Duynen en terwijl de kinderen zich hier vermaken in het water, kunt u relaxen met een goed boek. Het Veerse meer bevindt zich eveneens op loopafstand van uw vakantiehuis. Hier kunnen de kinderen zich vermaken op het water bij Schotsman Watersportcentrum op de waterskibaan of bootje varen. 

Luxe vakantiehuis zomervakantie met kinderen