1. Uitwaaien aan de kust
  2. Riante en luxe villa's
  3. Privé wellness mogelijk
 

Luxe vakantiehuis tijdens de herfstvakantie in Zeeland

De herfstvakantie is een goed moment om even bij te komen van de drukte van het alle daagse leven. De luxe wellness villa's van Z'ANDvillas bieden alle ingredienten voor een ontspannen wellness vakantie aan zee. 

U heeft de keuze uit luxe 6 - 8 persoons wellness vakantiehuizen met privé sauna of buiten jacuzzi. Na een heerlijke strandwandeling op één van de breedste stranden van Nederland kunt u heerlijk bijkomen bij uw knusse gashaard. 

Laat u volledig in de watten leggen tijdens een bezoek aan BLUE Wellness op slechts enkele minuten loopafstand van uw villa. En maak gebruik van onze body & mind specials gericht op het welzijn van lichaam en geest. En keer weer volledig opgeladen en herboren richting huis! 

Bekijk hier de mogelijkheden voor een luxe vakantiehuis met wellness tijdens de herfstvakantie. 

 

 
 

Volledig onthaasten tijdens een luxe wellness verblijf aan zee

Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en weer volledig opladen in een weldadige omgeving aan zee. De herfstvakantie is hét ideale moment om te onthaasten aan de Zeeuwse kust. Onze luxe villa's liggen in het Zeeuwse landschap op slechts enkele minuten loopafstand van het brede Noordzeestrand. Laat uzelf volledig onderdoppelen in de luxe spa van BLUE wellness of in uw eigen villa met privé sauna en gashaard.

Onze body & mind specials zijn volledig gericht op het welzijn van uw lichaam & geest. 

Bekijk hieronder onze body & mind specials voor een luxe wellness verblijf bij Z'ANDvillas tijdens de herfstvakantie en keer weer volledig ontspannen en herboren naar huis!

 
 

5* WELLNESS VAKANTIE AAN ZEE

Bekijk de mogelijkheden voor een wellness verblijf bij Z'ANDvillas.

Z'AND BODY & MIND SPECIALS

Onze body & mind specials zijn volledig gericht op het welzijn van uw lichaam en geest.
 

VILLA'S HUISDIEREN WELKOM

Bekijk hier de mogelijkheden voor een luxe verblijf bij Z'ANDvillas samen met uw viervoeter.
 

Bij Z'ANDvillas huurt u een luxe huisje in de herfstvakantie. Uw villa is ruim ingedeeld en heeft een sfeervolle styling. Uw villa is geschikt voor maximaal 8 personen, waarbij u ook kunt kiezen voor een huisje in de herfstvakantie met privé wellness. Ook beschikt u over 1 of 2 badkamers, 2 tot 4 slaapkamers, een luxe keuken en ruime woonkamer. De auto parkeert u naast de villa en bij aangename temperaturen is de tuin een heerlijke plek tijdens uw herfstvakantie in Zeeland.

Boek uw herfstvakantie in Zeeland