Het extra lange weekend tijdens Pinksteren leent zich perfect voor een korte vakantie aan zee in Zeeland. Even volledig ontspannen en de batterij weer opladen, gewoon met z'n twee of met het gezin. Genieten van de luxe en van elkaar. Met een beetje geluk kunt u zelfs al lekker een dagje naar het uitgestrekte Banjaardstrand, waar altijd een rustig plekje te vinden is. Bekijk hieronder het aanbod luxe vakantiehuizen aan zee in het Pinksterweekend 2020. En heeft u vragen over de huidige (hygiëne)voorzorgsmaatregelen op ons park? Kijk dan op onze speciale website.  

  • Pinksteren 2020: 31 mei en 1 juni
  • Pinksterweekend 2020: 29 mei t/m 2 juni
 
 

Vakantiehuizen met Pinksteren

Pinksteren is het perfecte moment voor een korte vakantie aan zee met Pinksteren. Gaat u voor een familieweekend of een heerlijk weekendje weg met het gezin? Alles is mogelijk met de vakantiehuizen met Pinksteren. Met de vakantiehuizen met Pinksteren kunt u ook een familievakantie aan zee plannen. Lekker uitwaaien aan het strand, pootje baden in de Noordzee of relaxen op een zonnig terras. De vakantiehuizen met Pinksteren zijn veelzijdig en zullen u een heerlijk weekendje weg laten ervaren. Neem ook zeker de hond mee, veel vakantiehuizen met Pinksteren zijn huisdiervriendelijk en maken uw gezinsvakantie compleet.

 

Pinksterweekend in Zeeland

Met een beetje geluk zijn de temperaturen in het Pinksterweekend zeer aangenaam en is het heerlijk vertoeven op het strand. Maar Zeeland heeft meer te bieden! Wij hebben de leukste uitjes in het Pinksterweekend voor u op een rij gezet:

  • Breng een bezoek aan één van de Pinkstermarkten in Zeeland. Struin langs de vele kramen, maak een rondje in de draaimolen en geniet van Zeeuwse lekkernijen. 
  • Geniet van heerlijke hapjes en drankjes tijdens de 6e editie van Cuisine Machine, het grootste culinaire carnaval van zuidwest-Nederland. Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt gehouden tijdens het Pinksterweekend in een loods in de haven van Vlissingen. Een mix van foodtrucks, muziek, barretjes zorgen voor een culinaire beleving!
  • Huur een fiets en ga op ontdekkingstocht door het Zeeuwse land. Fiets rond het uitgestrekte Veerse Meer en maak een stop in het pittoreske Veere. Hier voelt het alsof de tijd even stil heeft gestaan. De oude vissershaven, de historische straatjes met kinderkopjes en de wekelijkse historische markt doen u hier denken aan vroeger. Strijk tot slot neer op het terras van restaurant De Werf, met het beste terras van Zeeland. 
  • Wandel door het naastgelegen natuurgebied De Schotsman en geniet van ongerepte natuur en talloze vogelsoorten. Volg één van de wandelroutes en geniet van de mooie natuur op het eiland Noord-Beveland. 
  • Wissel ontspanning in de buitenlucht af met een ontspannen dag in wellness A-thermen. Geniet van diverse sauna's, opgietingen, een prachtige tuin en ontspannen massages. Als gast van Z'ANDvilas profiteert u van een extra scherp tarief.