WEEKENDJE WEG MET PASEN

Het extra lange paasweekend is het perfecte moment om het voorjaar op te snuiven. De bloemen staan weer in bloei, de vogels fluiten en de natuur nodigt uit om naar buiten te gaan. Boek een weekend met Pasen in een luxe vakantievilla in Zeeland op vakantiepark De Groote Duynen in Zeeland, op loopafstand van het strand. De vakantievilla's zijn geschikt voor groepen tot 8 personen, ideaal voor een weekend weg met Pasen met familie of vrienden. Bekijk hieronder het aanbod luxe vakantiehuizen en boek uw weekend weg met Pasen. 

  • Goede Vrijdag 2020: 10 april 
  • Pasen 2020: 12 & 13 april
  • Paasweekend 2020: 10 tot 14 april 
 

LUXE VAKANTIEHUIZEN PAASVAKANTIE

Het paasweekend is het eerste lange vrije weekend van het jaar, een goed moment voor een korte vakantie. Bij Z'ANDvillas geniet u met z'n twee, uw gezin, familie of vrienden van een weekendje weg met Pasen in Zeeland. De luxe vakantiehuizen zijn gelegen op park De Groote Duynen, omringd door prachtige natuur. Vanuit uw luxe vakantiehuis wandelt u binnen 5 minuten naar de zee en liggen natuurgebied De Schotsman en het Veerse meer om de hoek. De luxe vakantiehuizen voor 4-, 6- en 8 personen zijn ruim en sfeervol ingericht. Het meerendeel van de vakantiehuizen hebben een privé sauna en uw hond is van harte welkom!

Bekijk hier onze hondvriendelijke vakantiehuizen
 

WAT IS ER TE DOEN IN DE PAASVAKANTIE?

Heeft u een weekend weg met Pasen geboekt in Zeeland en bent u op zoek naar leuke uitjes? Wij hebben de leukste uitjes met Pasen voor u op een rij gezet. 

  • Trek eropuit op de fiets en ontdek de schoonheid van de natuur in Zeeland. De vele fietsroutes leiden u over het Zeeuwse platteland, door pittoreske dorpen en steden en langs het vele water. U kunt u fietsroute eenvoudig plannen met de routeplanner van VVV-Zeeland. Kiest u voor één van de bestaande routes of pland u liever uw eigen route? 
  • Ga gezellig paasbrunchen! Geniet van een uitgebreide brunch bij één van de restaurants in de omgeving van uw luxe vakantiehuis. Reserveer bijvoorbeeld bij restaurant De Kamperduinen. Dit onlangs volledig vernieuwde restaurant beschikt over een uitstekende keuken én de grootste wellness van Zeeland. De perfecte ingrediënten voor een ontspannen Paasvakantie!
  • Tijdens het Paasweekend in Zeeland zijn er volop activiteiten voor jong en oud. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan één van de vele paasmarkten in Zeeland zoals in Zierikzee, Burgh-Haamstede, Goes of Middelburg.