Z'ANDvillas
Vakantie september

Nazomer in Zeeland

  • Relaxen aan de kust
  • Op 500m van het strand
  • Nazomeren in een luxe villa

Samen genieten van een heerlijke nazomervakantie in Zeeland 

De warme zomermaanden mogen dan voorbij zijn, maar de nazomer in Zeeland doet hier zeker niet voor onder! Ook in de maand september geniet u hier van een strandwandeling op de brede zandstranden, prachtige zonsondergangen vanaf uw privé terras en van ongerepte natuur. U heeft de keuze uit een 4-, 6- of 8-persoons villa met uitzicht op het duinlandschap of het water. De riante en stijlvolle villa's beschikken over luxe voorzieningen. Met wie geniet u van een vakantie in september in Zeeland?

 

Zoek en boek uw vakantie in september in Zeeland ⤵

 

Vakantiehuis huren in september

September is een fijne maand voor een midweek of weekend weg. Even nazomeren en nog één keer genieten van de heerlijke lome zomerdagen. Een uitgebreide lunch of diner op het terras bij uw villa, een yogasessie op het strand met onze Body & Mind specials, of nippen aan een cocktail bij een strandtent terwijl u de zon de zee in ziet zakken. Wie wil hier nu niet van genieten? Mochten de temperaturen toch wat frisser zijn kunt u kiezen voor het huren van een vakantiehuis in september met privé sauna en/of jacuzzi. Ook beschikt uw villa over een haard, zodat u ook binnen de gezelligheid met uw gezin of vrienden kunt opzoeken. Uw auto kunt u parkeren bij uw villa, een groot aantal villa's beschikt zelfs over een oplaadpaal voor elektrische auto's. 

Voordelen van Z'ANDvillas

✦ Op 500 meter van het Banjaardstrand

✦ Diverse in-home services

✦ Wellness, yoga en mindfulness mogelijk

✦ Hygiëne en service op 5* niveau

 
 

Heerlijk nazomeren

De nazomerperiode in september biedt de ideale gelegenheid voor verschillende uitjes buiten de topdrukte van het hoogseizoen. Tijdens uw weekend of midweek weg in de nazomer kunt u op uw gemak een museum of attractiepark bezoeken. Ook kunt u een route uitzoeken om te wandelen of fietsen. Het routenetwerk in Zeeland is erg uitgestrekt, dus er is genoeg te ontdekken. Om uw nazomervakantie in Zeeland compleet te maken hebben we een aantal uitjes op een rij gezet: 

 

Strandwandeling langs de branding

Het uitgestrekte Banjaardstrand is de perfecte plek voor een heerlijke strandwandeling langs de branding. Of ga even zitten en neem het eindeloze uitzicht op zee in u op.

 

Deltapark Neeltje Jans

Bij Deltapark Neeltje Jans is veel te zien en te beleven. Ontmoet de haaien, zeeleeuwen, zeehonden en diverse tropische vissen. Of ga met een gids het duinlandschap in. 

 

Stadswandeling met een gids

De nazomerperiode biedt een fijn moment voor een stadwandeling met een gids. Wat dacht u van een tour door Middelburg, Goes of Vlissingen. Niet te druk dus u kunt alles goed bekijken!