Een ontspannen vakantie met hond

Het strand is ongetwijfeld een heerlijke plek voor honden. Ze kunnen er meestal loslopen, rennen en ravotten. Daarom is een vakantie aan het strand een ideale plek voor een vakantie met uw hond. Een vakantievilla aan het strand zou dan helemaal mooi zijn. En dat kan! Want bij Z’ANDvillas is uw hond welkom. In een aantal van onze villa’s zijn honden toegestaan. Zoek dus niet langer verder, maar bekijk ons aanbod vakantievilla’s waar honden toegestaan zijn.

 
Boek nu uw vakantiehuis met hond
 

Vakantiehuisje Zeeland met hond

Luxe vakantiehuisjes in Nederland zijn er wel meer. Maar de vakantievilla’s in Zeeland van Z’ANDvillas zijn wel heel speciaal. De luxe 4-, 6- en 8-persoons vakantiehuisjes in Zeeland van Z’ANDvillas liggen op loopafstand van het Noordzeestrand. Enkele villa’s beschikken over een finse- of infraroodsauna en een eigen strandhuisje. En wist u dat diverse vakantievilla’s zelfs een jacuzzi hebben? Uw eigen huisje met jacuzzi, puur genieten! Maar wat de luxe vakantievilla’s van Z’ANDvillas zo bijzonder maken is dat uw hond in de meeste gevallen welkom is. 

 

Tips voor een geslaagde vakantie in Zeeland met hond

Het is natuurlijk heerlijk dat u uw hond mee kan nemen op vakantie naar Zeeland. Wilt u tips voor een geslaagde hondenvakantie?

 

  1. Uitwaaien op het strand

Het strand is altijd een heerlijke plek om te zijn, voor zowel uzelf als voor uw hond. In de zomervakantie, maar ook in de herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie of meivakantie. Maar ook voor een korte luxe vakantie is het heerlijk om een vakantievilla aan het strand te reserveren. In elk jaargetijde is het puur genieten om op het strand te vertoeven. U kunt lekker uitwaaien en ontstressen terwijl uw hond geniet van de ruimte om te rennen. 

 

  1. Actief en gezond

Uw hond houdt u actief. Een hond heeft veel beweging nodig en daardoor blijft u ook in beweging. Ga er lekker op uit en geniet van lange wandelingen over het strand. Of maak een mooie fietstocht door de duinen of over één van de vele fietspaden die Zeeland rijk is. 

 

  1. Maak een mooie avondwandeling

Geniet van de ondergaande zon terwijl u met uw hond een mooie avondwandeling maakt. Niets is mooier dan over het weidse strand lopen met uw hond terwijl u de zon in de zee ziet zakken. 

 

  1. Ontspannen in uw luxe vakantievilla

Na uren wandelen in de frisse buitenlucht hebben u en uw hond wel wat rust verdiend. De luxe vakantievilla’s van Z’ANDvillas geven u alle rust en ruimte om heerlijk te ontspannen. Ervaar de puurste vorm van wellness in uw eigen vakantievilla. Comfort en stijlvolle elementen staan centraal in onze luxe vakantievilla’s. Z’ANDvillas staat garant voor een onbezorgde vakantie aan de Zeeuwse kust. 

 

Boek nu uw luxe vakantiehuis aan zee in Zeeland

Geniet van een ontspannen vakantie aan zee in een luxe vakantievilla van Z’ANDvillas op De Groote Duynen. Zoekt u een luxe vakantiehuis tijdens Hemelvaart, Pinksteren of misschien tijdens de feestdagen? En wilt u uw hond meenemen op vakantie? Ook dat is mogelijk op De Groote Duynen. In veel vakantiehuizen is uw hond van harte welkom. Wacht niet langer maar boek direct uw vakantiehuisje Zeeland met hond bij Z’ANDvillas.