Uitgerust het nieuwe jaar in! 

Luid het nieuwe jaar in vanuit uw luxe vakantiehuis met sauna of jacuzzi en kom volledig tot rust in de Zeeuwse winternatuur.  

Deze jaarwisseling zijn er geen verplichtingen en grote oudejaarsfeesten. De perfecte gelegenheid om een lang weekend weg te gaan in Nederland! Ga er even tussen uit en breng de laatste dagen van het jaar door in een knus vakantiehuis in Zeeland. Onze luxe vakantiehuizen liggen midden in de natuur en op loopafstand van de zee. Ideaal om even helemaal tot rust te komen om zo ontspannen het nieuwe jaar in te gaan. Ontspannen in onze knusse vakantievilla’s op deze bijzondere plek aan zee gaat vanzelf. Laat u betoveren door het Zeeuwse landschap en de eindeloze horizon. Hier vindt u de ruimte om tot rust te komen.  

Kruip na een lange wandeling door de Zeeuwse winternatuur voor de haard of warm op in uw privé-sauna en luid het nieuwe jaar in met bubbels in uw jacuzzi

 

Huisdieren welkom!

Wist u dat uw hond bij ons ook van harte welkom is? Zo geniet u samen met familie, vrienden én uw trouwe viervoeter van een relaxte (korte) vakantie in Zeeland en kunt u geheel ontspannen aan het nieuwe jaar beginnen!