LUXE KERSTVAKANTIE IN ZEELAND

Kerst is de gezelligste tijd van het jaar! Genieten van een uitgebreid diner, spelletjes spelen bij het haardvuur, lange (strand)wandelingen maken of gewoon relaxen met een goed boek. Maar het is ook de tijd van samen zijn, met uw dierbare familie en vrienden. Wilt u dit jaar eens iets anders met kerst? Dan is een huisje huren met kerst een goed idee! Een vakantiehuis aan zee in Zeeland heeft alles in huis voor een geslaagde kerstvakantie. Bekijk hieronder ons aanbod en boek direct.

  • Kerstvakantie 2020: 18 december t/m 03 januari 
 

EEN ONSTPANNEN KERSTVAKANTIE IN ZEELAND

Een huisje huren in de kerstvakantie is dé manier om de kerstdagen ontspannen door te brengen. Niets moet en alles mag tijdens uw vakantie aan zee in Zeeland. In de koude wintermaanden kunt u bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in uw vakantiehuis met sauna. U heeft de keuze uit een Finse sauna of Infraroodsauna, geschikt voor twee personen. Of kies voor een vakantiehuis met jacuzzi in de tuin, waar u 's winters heerlijk kunt opwarmen op een koude winterdag. Geniet u liever van een uitgebreide wellness met diverse sauna's en zwembaden? Bezoek dan de onlangs geopende A-Thermen, op loopafstand van uw vakantiehuis. Deze grootste wellness van Zeeland biedt een hele dag luxe en ontspanning voor de wellnessliefhebber. 

Boek hier uw vakantie met Kerst 2020
 

KERSTVAKANTIE MET HOND

Wilt u genieten van een kerstvakantie aan zee in Nederland, maar wilt u uw hond niet thuis laten? Z'ANDvillas biedt vele luxe vakantiehuizen waar uw huisdier gegarandeerd welkom is. Lange wandelingen op het strand, zwemmen in de zee en eindeloos ravotten in de tuin. Geniet van een luxe vakantie aan de Noordzee in Zeeland. Bekijk hieronder onze vakantiewoningen en boek een kerstvakantie met een hond aan zee. 

 

Kerstvakantie met hond boeken
 

TIPS VOOR EEN ONVERGETELIJK KERST(DINER)

Bij een kerstvakantie in Zeeland kan een uitgebreid (kerst)diner natuurlijk niet ontbreken! De keuken van uw luxe vakantiehuis van Z'ANDvillas is uitgerust met een moderne keuken, voorzien van voldoende keukenapparatuur om een uitgebreid diner voor uw gezelschap te koken. De lange eettafel en het knisperend haardvuur op de achtergrond zijn het ideale decor voor een lange avond tafelen. 

Bekijk hier de mogelijkheden voor een Kerstdiner.

 
Kerstdiner Take-Away en Delivery