In-home cooking Z'andvilla's

Stelt u zich eens voor. Na een lange strandwandeling komt u met uw gezelschap terug in uw luxe vakantievilla, de gashaard staat al te branden en er staat een heerlijk aperitief met hapjes voor u klaar. Een privé kok is in de keuken druk bezig met het bereiden van een heerlijk diner. Zijn assistente serveert het diner en zorgt voor de afwas na afloop. En u hoeft alleen maar te genieten van een goed glas wijn en al het lekkers dat voor u wordt geserveerd. Dat klinkt toch perfect?

 

Even voorstellen...

Mijn naam is Serge Bosschaart en al mijn hele leven is koken en mensen culinair verrassen mijn passie. In het voorjaar van 2018 heb ik mijn restaurant in Kamperland verkocht om mij meer te kunnen gaan toeleggen op in-home cooking. Wij kunnen voor u tijdens uw verblijf een volledig diner voor u verzorgen. De inhoud kunnen wij samen geheel aan uw wensen aanpassen, zo hoeft u alleen maar te genieten. Ik zie er naar uit uw diner te mogen verzorgen!

Met smakelijke groet,

Serge Bosschaart

Serge

MOGELIJKHEDEN

Van een intiem diner voor twee tot een uitgebreid diner voor de hele familie, alles behoort tot de mogelijkheden. Kiest u voor een luxe diner of heeft u liever een uitgebreide tapas? Of bent u een liefhebber van de Hollandse keuken? U bespreekt uw wensen vooraf met onze chèf kok, waarna een menu op maat voor u wordt samengesteld. Wat u ook kiest, alle gerechten worden bereidt met verse streekproducten, passend bij het seizoen.

PRIJZEN

Heeft u interesse in de In-Home cooking service van Z'ANDvilla's? Wij bespreken graag uw wensen en maken een offerte op maat voor u. Kindermenu's, bijpassende wijnarrangementen, proeverijen en/of kookcursussen kunnen in overleg ook worden geboekt.

RESERVEREN

Heeft u interesse in ons In-Home Cooking arrangement of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via ons contactformulier , telefonisch of via de chat.