1. Service op 5* niveau
  2. Persoonlijk
  3. 24/7 bereikbaar
 

Geniet van een service op 5* niveau, waarbij wij al uw persoonlijke wensen in overweging nemen. 

 

OVER Z'AND

Z'AND villas is het luxe label van Ruiterplaat Vakanties, een professionele verhuuroganisatie gespecialiseerd in de verhuur van unieke vakantiewoningen op de mooiste locaties in Zeeland. Al ruim 35 jaar zijn wij de naam achter talloze onbezorgde vakanties aan de Zeeuwse kust. Lees hierover de achter het 'barefoot luxury' concept van Z'ANDvillas.

UW VERBLIJF

Graag informeren wij u over alle belangrijke zaken m.b.t. uw verblijf op De Groote Duynen. Heeft u andere vragen? Dan staan wij u graag te woord.

HUURTARIEVEN & KORTINGEN

Z’and villas vindt het belangrijk om eerlijke en transparante prijzen te communiceren. Onze prijzen zijn dan ook zoveel mogelijk gebaseerd op all-in prijzen.

SERVICE EN BIJBOEKARTIKELEN

Al onze villas zijn voorzien van een luxe inrichting met het comfort van thuis. Daarnaast nemen wij u graag een aantal zaken uit handen, zodat u kunt ontspannen kunt genieten. Welke zaken die zijn inbegrepen in de huurprijs?

UITLEG BIJ RESERVEREN

Heeft u uitleg nodig bij reserveren? Wij helpen u graag bij het reserveren van uw vakantievilla.

HUISEIGENAREN

Bent u in het bezit bent van een villa op De Groote Duynen of een kleinschalig park en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Z’AND villas? Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

VEELGESTELDE VRAGEN

Heeft u een vraag over het huren van een villa of over de service tijdens uw verblijf? Kijk dan eerst of u vraag voorkomt in onze veelgestelde vragen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Hier vindt u onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden.

CONTACT

Voor meer informatie over het huren van een villa, kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van de medewerkers van Z’AND villas.