Z'ANDvillas

Uitleg bij reserveren

Uitleg bij reserveren 


Zoek een villa
In de 'Zoek & Boek' op de homepage kunt u de gewenste verblijfsperiode en andere wensen selecteren. Door te klikken op 'toon resultaten' vindt u een overzicht van de beschikbare villa's. Als u op de villa van uw keuze klikt, komt u op de pagina van deze villa terecht.

Reserveer een villa
Zodra u de gewenste verblijfsduur en de dag van aankomst hebt geselecteerd, kunt u het aantal personen in uw reisgezelschap opgeven. Wij vragen u of u extra artikelen wilt bestellen om uw verblijf nog aangenamer te maken. Aan de linkerkant van de website vindt u een overzicht van uw reservering. In stap 2 kunt u uw naam en adresgegevens invullen. Om te reserveren hebben we ook uw e-mailadres nodig. Als u een 'Mijn Z'AND-account heeft, kunt u inloggen en het boekingsproces voortzetten. Na bevestiging van de reservering krijgt u een compleet overzicht van uw gegevens en de boeking. U kunt aangeven hoe u wilt betalen.

Betalingskeuze
U kunt direct online betalen met IDeal of met een creditcard. U kunt er ook voor kiezen om het bedrag aan ons over te maken. Wij vragen u om een borg van de helft van het huurbedrag en bijkomende kosten te betalen. Op de factuur vindt u de periode waarvoor de tweede betaling moet worden gedaan. Indien u minder dan 6 weken voor aankomst boekt, vragen wij een volledige betaling.

Bevestiging e-mail
Na de online reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging per e-mail. Hier vindt u de factuur, betalingsgegevens en alle aanvullende informatie over uw reservering.

Annuleren of wijzigen van uw reservering
Helaas is het mogelijk dat u genoodzaakt bent uw reservering te annuleren. Z'ANDvillas helpt u hier graag bij. Meer informatie over wijzigingen en annuleringen vindt u hier.