WIJ HELPEN U GRAAG BIJ HET RESERVEREN VAN UW VAKANTIEVILLA


Villa zoeken

In de 'Zoek & boek' op homepagina kunt u de gewenste verblijfsperiode en andere wensen selecteren. Door vervolgens op ‘toon resultaten’ te klikken vindt u een overzicht van de beschikbare villa’s. Klikt u verder op de villa van uw keuze dan komt u op de pagina van deze villa.

 

Villa reserveren

Wanneer u de gewenste verblijfsduur en aankomstdag heeft geselecteerd, kunt u het aantal personen in uw reisgezelschap aangeven. Wij vragen u of u nog extra artikelen wens te bestellen, die uw verblijf nog aangenamer maken. In het linkergedeelte van de website ziet u een overzicht van uw reservering. Bij stap 2 kunt u uw naam en adresgegevens invullen. Voor het maken van de reservering hebben wij ook uw e-mailadres nodig. Heeft u een ‘Mijn Z’and account’ dan kunt u inloggen en het boekingsproces vervolgen. Na bevestiging van de reservering komt u op een totaaloverzicht van uw gegevens en de boeking. U kunt aangeven hoe u wenst te betalen.

 

Betalingskeuze

U kunt direct online betalen met IDeal of met creditcard. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag aan ons over te maken. Wij vragen u een aanbetaling van de helft van het huurbedrag en bijkomende kosten te doen. Op de factuur vindt u de termijn waarvoor de tweede betaling moet zijn voldaan. Indien u korter dan 6 weken voor aankomst reserveert vragen wij een volledige betaling.

 

Bevestigings e-mail

Na het online reserveren, ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging per e-mail. Hierin vindt u de factuur, betalingsgegevens en alle extra informatie over uw reservering.

 

Uw reservering annuleren of wijzigen

Helaas kan het voorkomen dat u genoodzaakt bent uw reservering te annuleren. Z'ANDvillas helpt u hier graag bij. Meer informatie over wijzigen en annuleren vindt u hier