Z'ANDvillas
Betrouwbaar en ervaren verhuur van luxe vakantiehuizen in Zeeland.

Z'ANDVILLAS VERHUUR | BETROUWBAAR & ERVAREN

Met de verhuur van uw villa kunt u interessante opbrengsten behalen. Natuurlijk mag dit niet ten koste gaan van uw villa of inrichting. Het is daarom verstandig de verhuur van uw eigendom toe te vertrouwen aan een betrouwbare en ervaren organisatie. Verhuur via Z'ANDvillas biedt u vele voordelen.

 

Professioneel team

Z.ANDVILLAS is trots op haar team van gedreven en ervaren medewerkers, die zich dagelijks inzetten voor het leveren van kwaliteit en optimale verhuurresultaten. Eigenaren hebben altijd een direct aanspreekpunt.


Flexibiliteit
U heeft alle vrijheid om zelf ook veel gebruik te maken van uw woning. Voor aanvang van elk verhuurjaar kunt u aangeven in welke perioden u zelf wilt beschikken over uw woning. Mocht u later een periode willen blokkeren dan is dit uiteraard ook mogelijk, mits de woning nog niet is verhuurd.


Transparantie
U ontvangt transparante informatie over de verhuur van uw woning. Op de huurafrekening ontvangt u een specificatie van alle inkomsten en uitgaven met betrekking tot de verhuur. Via de eigenaren-login heeft u altijd real time inzage in de bezetting van uw woning.


Geavanceerd online boekingssysteem

Wij werken met een geavanceerd boekingssysteem en online boekingsmodule. De woningen worden op meerdere boekingssites aangeboden en kunnen direct online worden geboekt. Door de koppeling met ons reserveringssysteem, worden deze online boekingen direct verwerkt.

 

Werving en klantenbinding
Onze verantwoordelijkheid start met het bereiken van de huurders voor uw villa. Onze marketingafdeling werkt dagelijks op het hoogste niveau aan de (online) marketing van de vakantievilla’s. Naast het werven van nieuwe gasten, heeft Ruiterplaat Vakanties, het moederbedrijf van Z.ANDVILLAS, in de afgelopen jaren vele terugkerende gasten aan zich weten te binden.

 

Verhuuractiviteiten
• Werving in binnen- en buitenland via diverse (online) media.
• Verhuuradministratie en afrekening, van boeking tot after-sales.
• Aanspreekpunt voor huurders en eigenaren voor, tijdens en na het verblijf.
• Hotelservice, persoonlijke check- in en check-out van huurders.
• Controle en eindschoonmaak na elke verhuurperiode.
• Verhelpen van defecten en storingen en verzorgen van onderhoud en reparaties.
• Aanbieden van vele extra artikelen en services