Z'ANDvillas
betalen luxe vakantie zeeland

Betalen

BETALEN


Kan ik bij aankomst betalen?

Betalen bij aankomst is alleen mogelijk bij Last-Minute boekingen (aankomst binnen 4 dagen na reservering).

 

Moet ik een aanbetaling doen?

Binnen 14 dagen na reservering dient u een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag te doen.

 

Ontvang ik een betalingsbevestiging?

Ja, u ontvangt direct na betaling een betalingsbevestiging. 

 

Welke betaalmogelijkheden zijn er ter plaatse?

U kunt bij ons pinnen of contant betalen.

 

Wanneer moet ik betalen?

De aanbetaling (50 % van het totaalbedrag) dient binnen 14 dagen na boekingsdatum te zijn voldaan. De restbetaling (50% van het totaalbedrag) moet 6 weken voor aankomst voldaan zijn. Bij een last-minute boeking (een boeking binnen 4 dagen voor aankomst) kunt u bij aankomst betalen.

 

Kan ik het bedrag overmaken?

U kunt ook per bankoverschrijving betalen. U kunt het openstaande bedrag overmaken aan NL83RABO0162359004 (BIC/SWIFT RABONL2U)  t.n.v. Z’ANDvillas onder vermelding van uw reserveringsnummer.

 

Kan ik online betalen?

U kunt uw reservering bij ons op diverse manieren betalen. Hier vindt u een overzicht van de verschillende betalingsmogelijkheden.

IDEAL

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Trodios Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch een betaling doen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Creditcard

Uw creditcardgegevens kunt u veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij accepteren Mastercard en Visa. Voor deze betaalwijze brengen wij € 10,00 aan transactiekosten in rekening.

Sofortbanking

Onze Duitse gasten kunnen veilig online betalen via Sofortbanking. Het enige wat u hoeft te doen is uw bank te selecteren en u wordt doorverwezen naar uw eigen bank. De informatie die via Sofort banking wordt verzonden is altijd veilig en versleuteld. Voor deze betaalwijze brengen wij € 10,00 aan transactiekosten in rekening.