Z'ANDvillas
Veel gestelde vragen Z'ANDvillas

Algemeen

ALGEMENE VRAGEN OVER UW VERBLIJF


Is linnen inclusief in mijn boeking of moet ik zelf lakens en handdoeken meenemen?

De bedden hebben wij alvast voor u opgemaakt. Ook liggen er luxe badhanddoeken voor u klaar in de badkamers (2 badhanddoeken per persoon). Bij verblijf in een wellnessvilla kunt u luxe badjassen toevoegen. In de keuken vindt u een keukenhanddoek en een theedoek.Heeft u extra linnen of handdoeken nodig? Dan kunt u dat uiteraard bijboeken op ons kantoor. Ook is er in de villa een wasmachine en droger aanwezig, zodat u de mogelijkheid heeft om linnen en handdoeken te wassen.

 

Mag ik de eindschoonmaak zelf verzorgen?

Nee, de eindschoonmaak is verplicht. Zo kunnen we de kwaliteit en hygiëne waarborgen.


Welke kinderartikelen zijn er?

In elke villa staat een babybed (incl. matrasje) en kinderstoel. Deze kunt u kosteloos gebruiken en vindt u in de inpandige berging. Het linnengoed voor het babybed dient u zelf mee te nemen. U kunt andere kinderartikelen, zoals een babybox extra bijboeken.

 

Hoeveel personen zijn toegestaan in de villa?

In de omschrijving van de villa staat aangegeven, voor hoeveel personen de villa geschikt is. Het maximum aantal personen staat gelijk aan het aantal bedden in de woning. Uit veiligheidsoverwegingen zijn meer personen niet toegestaan. Het is niet mogelijk een extra bed te plaatsen.

 

Zijn overnachtende bezoekers toegestaan?

Overnachtende bezoekers zijn bij ons hartelijk welkom, op voorwaarde dat het maximum aantal personen voor die betreffende villa niet wordt overschreden. Overnachtende bezoekers moeten bij ons aangemeld worden. Voor deze bezoekers moeten wij gemeentelijke belastingen berekenen.

 

Zijn huisdieren toegestaan?

In de villas, waar huisdieren zijn toegestaan, mag max. 1 huisdier verblijven. Meer huisdieren zijn alleen toegestaan indien dit schriftelijk met onze medewerkers is overeengekomen.

 

Is internet aanwezig?

Alle villas beschikken over gratis internet.

 

Indien met bovenstaande informatie uw vragen onbeantwoord zijn gebleven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.