Z'ANDvillas
Valentijn aan zee

Valentijnsweekend

Vier de liefde in Zeeland! 

Valentijnsdag is de dag om de liefde te vieren! Verras uw geliefde met een luxe verblijf in een luxe villa bij Z'ANDvillas. U geniet hier van de schoonheid van de Zeeuwse kust, de luxe van uw eigen vakantievilla én van elkaar. Boek een luxe villa met Finse sauna om heerlijk te ontspannen of kies voor een dag ultieme luxe in de wellness van BLUE Wellnessresort Zeeland

Boekt u een luxe villa op De Groote Duynen tijdens het Valentijnsweekend? Dan kunt u uw verblijf uitbreiden met extra's zoals een bos rode rozen, ballonnen in de masterbedroom of oesters & champagne.

 
 

Valentijn extra's 

Maak uw Valentijnsweekend extra bijzonder met de romantische services van Z'ANDvillas en verras uw geliefde met een onvergetelijk luxe verblijf in Zeeland! Voeg de extra's eenvoudig toe aan uw reservering in MIJN Z'AND.

Rode rozen 'Pure liefde'
De roos is de bloem van de liefde! Verras uw geliefde daarom met een prachtige bos rode rozen. Voeg toe aan uw reservering en wij zorgen dat er bij aankomst een mooie bos rozen op tafel staat! | Kosten: € 64,95

Valentijnsballonnen in de masterbedroom
Maak uw overnachtingen extra romantisch met onze speciale Valentijnsballonnen! | Kosten: € 35,00

Zeeuwse Oesters (12 st.) & Moët & Chandon Champagne
Geniet van overheerlijke Zeeuwse oesters (12st.) van Seafarm in Kamperland en een glas champagne van Moët & Chandon. | Kosten: € 89,50

Een romantisch diner voor twee
Bij Restaurant Amable kunt u genieten van een heerlijk Valentijnsmenu. Liever in uw villa genieten van een romantisch diner? Bestel een romantisch diner voor twee via Sous.

Valentijnsontbijt
Geniet van een uitgebreid ontbijt met uw geliefde, geheel verzorgd door Brasserie B in Kamperland. Het ontbijt bestaat onder andere uit luxe broodjes, croissantjes, luxe beleg en een granola bowl. Bestellen kan tot 10 februari via info@brasserievanb.nl. Het ontbijt wordt op zondag 12 februari, tussen 9.00 en 10.00 uur, bij uw villa bezorgd. 

BLUE Wellness
Verras uw geliefde met een heerlijke ontspannen wellnessdag in BLUE Wellnessresort Zeeland. Laat u verwennen met een heerlijke massage en geniet van de verschillende baden en sauna's.