Z'ANDvillas
hemelvaart

Midweek weg na Hemelvaart

MIDWEEK WEG NA HEMELVAART

Even weg van de dagelijkse dingen en genieten van de voorjaarszon, de rust en de ruimte midden in de natuur. Dat doet u in een luxe vakantiehuis van Z'ANDvillas. Boek een extra lang weekend aan zee met Hemelvaart of boek een midweek weg na Hemelvaart. Bekijk hieronder onze laatst beschikbare vakantiehuizen voor een midweek na Hemelvaart. 

 
 

FIETSEN IN ZEELAND

Kilometers lange fietspaden, door de duinen, het uitgestrekte platteland en sfeervolle dorpen en steden. Zeeland is dé fietsprovincie bij uitstek. U fietst vanuit uw luxe vakantievilla op park De Groote Duynen binnen 5 minuten naar de duinen van het Banjaardstrand. Maar ook het Veerse meer is op slechts een steenworp afstand van uw luxe vakantiehuis. Fiets vanaf het park langs natuurgebied De Schotsman richting de oevers van het Veerse meer en u zult onderweg vriendelijk begroet worden door de Schotse Hooglanders die rustig grazen in de wei. Een heerlijk uitje voor uw hele gezelschap!  

U zult in Zeeland niet verdwalen, want het fietsknooppunten netwerk is zo ingericht, dat er altijd een weg terug te vinden is naar uw luxe vakantiehuis op de Groote Duynen. Wij hebben de leukste fietsroutes op het eiland Noord-Beveland voor u opgezocht.