Vandaag de dag raast het drukke leven aan ons voorbij. Werk, kinderen, sociale contacten; het vraagt allemaal veel van ons. Een korte wellness vakantie in Zeeland is dan een aangename onderbreking. Even niets moeten, maar alleen genieten en de batterij opladen. De luxe vakantiehuizen aan zee van Z'ANDvillas hebben alles in huis voor een luxe wellness vakantie. Geniet van comfort en luxe in uw vakantievilla en ontspan in de Thermen en Spa met o.a. diverse sauna's, zwembaden en een prachtige wellness tuin. U voelt zich na deze vakantie in Zeeland als herboren!

 
 

WELLNESS A-THERMEN ZEELAND

Toe aan een dag complete ontspanning? Breng lichaam en geest weer in balans bij A-thermen. Dit wellnessresort onderaan de duinen van het Noordzeestrand beschikt over tal van sauna’s, stoom- en zwembaden. Hier ervaart u rust en ontspanning op een unieke plek aan zee. Onze gasten kunnen tegen gereduceerd tarief genieten van een ontspannen dag bij A-thermen. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie of plan uw wellnessbezoek doormiddel van onderstaand formulier. 

 

Welk arrangement wenst u te reserveren?

Entreeticket voor één persoon, één dag onbeperkt gebruik van wellness Athermen inclusief 10% korting op uw rekening in het restaurant.

Entree A-thermen van 10.00 tot 23.00 uur, lunchplank van het huis, deelname aan sauna opgietingen, gebruik van shampoo, showergel & scrubzout, gratis gebruik van een badjas, gratis slippers

Entree A-thermen van 10.00 tot 23.00 uur, duo ontspanningsmassage (25 minuten), lunchplank van het huis, gratis gebruik van badjas en handdoek, gratis slippers

25 minuten - € 45,00 per persoon | 50 minuten - € 90,00 per persoon