Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis in Zeeland, geschikt voor mindervaliden? Bij Z'ANDvillas geniet u van een luxe vakantie in Nederland, ook met een lichamelijke beperking. Eén van onze luxe vakantievilla's is ingericht met de luxe en comfort die u van ons gewend bent én de nodige aanpassingen voor een zorgeloze vakantie voor mindervaliden. De villa is ingericht voor 7 personen en er kunnen maximaal drie personen in een rolstoel gelijktijdig in de villa verblijven.  

 

Duinvallei 22 | De Groote Duynen

 

Mindervaliden vakantie in Nederland

Duinvallei 22 is een luxe en comfortabel ingerichte vakantievilla voor 7 personen op park De Groote Duynen. De villa is volledig aangepast naar de eisen voor een mindervaliden vakantie. Er zijn o.a. extra brede deuren, in hoogte verstelbare bedden, aangepaste badkamers en een luxe moderne keuken met een aparte ruimte voor een rolstoel. De villa is bereikbaar doormiddel van een verhard pad naar de voordeur en rondom de villa zijn geen drempels. Daarnaast is de gehele villa gelijkvloers en heeft u vanuit de woonkamer eenvoudig toegang tot het terras met luxe tuinmeubilair en uitzicht op het water. 

Slaapkamers

De villa beschikt over 4 slaapkamers, waarvan 3 slaapkamers voor twee personen en een slaapkamer voor één persoon. De masterbedroom, een tweede slaapkamer voor twee personen en de eenpersoonsslaapkamer zijn uitgerust met 2,20 meter lange, elektrische bedden die niet alleen aan het hoofd- en voeteneinde verstelbaar zijn maar ook in hoogte. De vierde slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden. De tweepersoonskamers die geschikt zijn voor mindervaliden zijn tevens uitgerust met elektrische gordijnen en een TV

Badkamers

De villa is uitgerust met twee aangepaste badkamers, waarvan één bereikbaar is vanuit de masterbedroom. Beide badkamers hebben een een wastafel met kraan met douchekop om haren te wassen en zijn bereikbaar in een rolstoel, hebben een in hoogte verstelbaar toilet (42 - 50 cm) met ondersteunende vouwhandgrepen en een extra grote doucheruimte (120 x 120 cm) met regendouche en douchezitting. 

Keuken

De luxe en modern ingerichte keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur waaronder een koelkast, oven, magnetron, vaatwasser en een Nespresso koffiemachine. Ter hoogte van de inductiekookplaat en de spoelbak is de keuken aangepast met een ruimte voor een rolstoel. Zo is de keuken ook voor mindervaliden eenvoudig en veilig te gebruiken. 

mindervaliden vakantie Zeeland Nederland
mindervaliden luxe vakantie zeeland Nederland
mindervaliden vakantie kust zeeland Nederland
 

Mindervaliden vakantie aan zee in Zeeland

Park De Groote Duynen is omringd door prachtige natuur waar u volledig tot rust kunt komen. Het uitgestrekte natuurgebied De Schotsman, het Veerse Meer en het Noordzeestrand De Banjaard liggen hier om de hoek. Met een rolstoel zijn de gebieden aan het water goed bereikbaar. Vanuit uw villa bent u binnen 10 minuten bij de strandopgang van het strand, waar u via een houten vlonder het strand kunt bereiken. Ook de paden rondom het Veerse Meer zijn goed bereikbaar met een rolstoel. Wilt u het strand op of een tocht maken over onverharde paden en wegen? Maak dan gebruik van een elektrische strandrolstoel of een CadWeazle. Beide zijn te huur bij Strandpaviljoen De Banjaard

 
Boek hier uw luxe mindervaliden vakantie in Zeeland