1. Luxe last minute aan het water
  2. Vakantiepark in Kamperland, Zeeland
  3. Villa's met privé wellness

Last minute deals

Bent u op last minute op zoek naar een vakantievilla aan zee? Dan bent u bij Z'ANDvillas aan het juiste adres! Hier vindt u diverse villa's voor een last minute vakantie in Zeeland met een aantrekkelijke korting. Zo geniet u wel heel voordelig van een luxe verblijf! Uw last minute huisje in Zeeland biedt plaats aan maximaal 8 personen en heeft een zeer hoog niveau van comfort en luxe. Geniet op uw terras van het weidse uitzicht over het landschap en het water, neem plaats bij de haard of ontspan met de privé wellnessfaciliteiten. Met wie geniet u van een last minute in Zeeland?

 
 

Last minute vakantie aan zee

U heeft besloten, het wordt een last minute vakantie aan zee in Zeeland. Nu de juiste locatie nog! Bij Z'ANDvillas kunt u een last minute villa huren voorzien van alle benodigde voorzieningen. Waarbij u eveneens profiteert van geweldige aanbiedingen. Vanuit uw villa heeft u een prachtig uitzicht op de ongerepte natuur. U kunt kiezen uit een last minute huisje in Zeeland met uitzicht op het duinlandschap of juist op het water. Of het nu een last minute weekend aan zee is of een lange zomervakantie, u heeft buiten maar ook binnen alle ruimte. 

U beschikt over 1 of 2 moderne badkamers, 2 tot 4 slaapkamers, een hoogwaardige keuken en stijlvolle woonkamer. Buiten beschikt u over een ruime tuin met terras en u kunt uw auto parkeren bij uw last minute vakantiehuisje in Zeeland.

Over Z'ANDvillas

✦ Luxe vakantiepark in Kamperland, Zeeland

✦ Villa's voor maximaal 8 personen

✦ Tuin met terras en uitzicht op de natuur

✦ Huisdieren welkom & huisdiervrij

✦ Privé wellnessfaciliteiten mogelijk

✦ Diverse in-home services

 

Waarom een last minute naar Zeeland bij Z’ANDvillas?

✔️ Een heerlijk vakantiegevoel in de ongerepte natuur
✔️ Gehele jaar aantrekkelijke last minute aanbiedingen
✔️ Veilig boeken zonder onverwachte kosten

 
 

Last minute luxe villa's

Ook op het laatste moment en met korting kunt u genieten van onze luxe villa's geschikt voor maximaal 8 personen.

Last minute aan zee

Z’ANDvillas ligt op een prachtige plek aan zee, vlak bij het Banjaardstrand. Hier geniet u zeker van een last minute weekend of week aan zee!

Last minute vakantie met uw hond

Uw gezin is niet compleet zonder uw hond. Daarom kunt u ook tijdens een spontane vakantie naar Zeeland uw hond meenemen in een aantal villa's.