Z'ANDvillas
Beheer luxe vakantievilla zeeland

IN GOEDE HANDEN BEHEERSERVICE

Als eigenaar van een villa op De Groote Duynen kunt u gebruik maken van onze in goede handen service. Ook als u niet verhuurt, kunt u uw eigendom volledig laten beheren. Wij treden op als vast aanspreekpunt en zijn uw vertegenwoordiger ter plaatse.


Hotel- en huishoudelijke services, servicedienst bij (internet)storingen, klein onderhoud, toezicht, controle en beveiliging van uw villa, kunt u allemaal uit handen geven. Ideaal is het wanneer bij aankomst de boodschappen zijn gedaan, de bedden zijn opgemaakt en u in een heerlijk verwarmde en verlichte villa aankomt.


De woning wordt wekelijks door ons gecontroleerd op o.a. inbraak, lekkage en schades Ook bij extreme weersomstandigheden zoals storm, hevige regenval of strenge vorst, hoeft u zich geen zorgen te maken. De woning wordt dan extra door ons gecontroleerd. Mocht er tijdens de controle een schade worden geconstateerd, dan wordt u daar direct van op de hoogte gesteld. Op verzoek kan er opdracht gegeven worden voor onderhoud voor de CV en overige
huishoudelijke installaties, ongediertebestrijding, controle brandblussers en rookmelders, schoorsteenvegen en onderhoud dakgoten.


Aanvullend kunnen wij surveillance en alarmopvolging voor u verzorgen. Wij werken hiervoor samen met een internationaal beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in de beveiliging van vakantiewoningen. Nog voor de oplevering van uw villa kunnen wij u een serviceovereenkomst aanbieden. U kunt uiteraard zelf aangeven voor welke service u kiest.