Z'ANDvillas
Fietsen luxe vakantie Zeeland Kamperland

Fietsen in Zeeland

Tijdens een luxe verblijf bij Z'ANDvillas wilt u natuurlijk genieten van de rust en ruimte die Zeeland te bieden heeft. Trek er opuit tijdens een fietstocht door de Zeeuwse natuur en verken de omgeving. Door de duinen, de polders en de bossen. Laat u verrassen door het wisselende landschap. 

Fietsverhuur

Z'ANDvillas werkt samen met fietsverhuur Be on the Move: Nieuweweg 6 in Kamperland. Huurt u de fietsen voor 3 of meer dagen, dan worden de fietsen bezorgd en opgehaald bij uw villa. U kunt de fietsen eenvoudig toevoegen aan uw reservering via 'Mijn Z'AND' of neem contact op met onze receptie.

Fietsroutes

Tot rust komen tijdens een fietstocht door het Zeeuwse landschap. Fiets door wisselende landschappen en authentieke dorpjes en maak een tussenstop voor een drankje, lunch of diner. Wij hebben onze favoriete fietsroutes voor u op een rijtje gezet. 

Fietsen Zeeland Kamperland luxe vakantie

Rondje Veerse Meer

Geniet van deze prachtige route langs het Veerse Meer en maak de oversteek van Noord-Beveland naar Walcheren met het veerpontje. Ook een bezoek aan het historische stadje Veere mag tijdens deze fietstocht niet ontbreken. Bekijk de route hier.

Rondje Noord-Beveland

Een afwisselende route langs de Oosterschelde en het Veerse Meer. Fietsen door de Zeeuwse polders en authentieke dorpjes. Maak een tussenstop om even te genieten van de omgeving. Zo krijgt u een goede indruk van het eiland Noord-Beveland. Bekijk de route hier.

Langs de molens

Tijdens deze route fietst u langs tal van molens of restanten daarvan. Bij deze route wijkt u ook uit naar het eiland Zuid-Beveland en met het pontje vaart u van Wolphaartsdijk weer terug naar Kortgene. Bekijk de route hier

Van Noord-Beveland naar Walcheren

Noord-Beveland is prachtig, maar ook Walcheren is een bezoekje waard. Tijdens deze fietstocht ontdekt u ook dit eiland. Een tussenstop in Veere, een pittoresk stadje, mag niet ontbreken. Via de Veerse gatdam fietst u weer terug richting Kamperland. Bekijk de route hier.