• Luxe vakantievilla's aan het water
  • Op loopafstand van de Noordzee en het Veerse Meer
  • Oneindig veel watersportmogelijkheden

Actief op het water

In Zeeland is er overal om u heen water te vinden. Logisch dat het een geliefde vakantiebestemming is voor watersportliefhebbers. Het Veerse Meer, de Oosterschelde en de Noordzee zijn allemaal binnen handbereik vanuit uw luxe vakantievilla aan de Zeeuwse kust. Heerlijk ontspannen op het water? Dan is eilandhoppen op het Veerse Meer echt een aanrader. Zin in meer actie? Ga dan waterskiën, surfen of kitesurfen. 

Vakantie watersport Veerse Meer

Eilandhoppen op het Veerse Meer

Kom tot rust tijdens een dag op het Veerse Meer. Huur een sloep of zeilbootje en ga op ontdekkingstocht. Het Veerse Meer is een kunstmatig brakwatermeer dat is ontstaan door de aanleg van de Veerse Gatdam. Er zijn maar liefst 17 eilandjes te vinden, waarvan er 5 speciaal voor de vogels zijn. Alle andere 12 eilandjes kunt u met de boot bezoeken. Geniet hier van de rust; de geluiden van vogels en een heerlijke picknick. Op sommige eilanden heeft u zelfs kans om konikspaarden of damherten te spotten. Eilandhoppen is een unieke manier om het Veerse Meer te beleven.

Kanöen

Huur een kano bij Kanoa en maak een mooie tocht op het Veerse Meer. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een kanosafari en onder begeleiding het Veerse Meer te ontdekken. Het Veerse Meer bruist van de watersporters bij mooi weer. Verken de onbewoonde eilandjes en geniet van de omgeving. Weg van de drukte en op zoek naar rust? Maak dan een kanotocht over de Pietkreek. Een smalle zijarm van het Veerse Meer en enkel te bereiken met een kano of SUP. Geniet van de geluiden van de natuur en kom tot rust.  

Windsurfen

Surschool Veerse Dam ligt op slechts enkele minuten lopen van uw vakantievilla in Zeeland. Deze surfschool is een begrip in Zeeland. Zij bieden cursussen voor kinderen, volwassenen, beginners en gevorderden. Liever eerst een keer uitproberen? Het is ook mogelijk om een proefles te boeken. 

Ook Windfoilen kan hier beoefend worden. Zweef over het water met deze nieuwe vorm van windsurfen. Er is wat ervaring voor nodig, maar het is gemakkelijk te leren. Een leuke nieuwe uitdaging. 

Suppen

Een soort surfen, maar dan net even anders. Iedereen kan het leren! Vertigo biedt SUP lessen aan. Hier leert u alle tips en tricks om vervolgens zelf het Veerse Meer te kunnen ontdekken met de SUP. Het Veerse Meer is vlak en rustig en daarom perfect voor beginners. De gevorderden kunnen met de SUP de zee op om daar de golven te trotseren.  

Veerse Meer Zeeland vakantievilla watersport

Aquapark

Leef je uit in de speeltuin op het water van watersportcentrum de Schotsman. Een leuk parcours met uitdagende obstakels zoals een evenwichtsbalk en piramide. Waterpret gegarandeerd! 

Kitesurfen

Tijd voor een beetje actie! Leer kitesurfen op het strand van Vrouwenpolder en behaal een internationaal erkend VDWS certificaat. Vertigo is de enige kitesurfschool in Zeeland die supervisie lessen aanbied.  

Waterskiën en wakeboarden

Ga waterskiën of wakeboarden bij watersportcentrum de Schotsman. Er zijn 2 waterski-kabelbanen aanwezig. Vlieg over het water met een snelheid van 30 km per uur. Een leuke ervaring voor jong en oud!