Verhuur & Beheer

Verhuur

Z’and villas is het nieuwe luxe label van Ruiterplaat Vakanties, een professionele verhuurorganisatie gespecialiseerd in de verhuur van unieke vakantiehuizen op de mooiste locaties in Zeeland. Al ruim 30 jaar zijn wij de naam achter talloze onbezorgde vakanties aan de Zeeuwse kust. De persoonlijke service en kwaliteit vormen de speerpunten in ons beleid. Al het mogelijke wordt gedaan om zowel de gasten als eigenaren optimaal van dienst te zijn.

Verhuur

Beheer

Flexibiliteit, zonder verplichtingen. Dat vinden wij belangrijk. Wellicht wilt u uw villa niet verhuren, maar vindt u het wel een fijn idee dat uw villa bij afwezigheid goed wordt beheerd en dat u gebruik kunt maken van onze uitgebreide service. Of u wilt wel verhuren, maar ook zelf gebruik maken van de villa. Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen, niet andersom. U heeft de keuze uit verschillende verhuur- en beheerpakketten.

Beheer

Verhuur & beheerpakketten

Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen, niet andersom. Bekijk het overzicht van onze verschillende verhuur & beheerpakketen. 

Verhuur & beheerpakketten