Z'AND BODY&MIND

Specials

Hier vindt u een overzicht van onze actuele Z'AND specials. Omgeven door natuur, ruimte en rust in de schone Zeeuwse buitenlucht kunt u genieten van onze Z'AND specials gericht op het welzijn van body & mind.

Z'AND YOGA

Heerlijk ontspannen in uw eigen villa met een yoga-sessie aan huis? Alleen of samen met familie of vrienden, op een tijdstip waarop dat voor u uitkomt.

Z'AND YOGA

Z’AND MINDFULLNESS

Even alle hectiek uitbannen, uw hoofd leegmaken en écht onthaasten. Mindfullness laat u met volle aandacht in het hier en nu aanwezig zijn. De perfécte start van uw vakantie. De privé sessie meditatie & mindfullness is mogelijk in uw eigen villa of op een mooie plek aan zee.

 

 

Z’AND MINDFULLNESS

Natuurwandeling

Een bijzondere wandeling langs de mooiste plekjes van natuurgebied De Schotsman aan het Veerse Meer. U staat hier zomaar oog in oog met ontelbare vogelsoorten, reeën en Schotse Hooglanders.

 

 

Natuurwandeling

Z'AND TAI CHI

Beoefen deze Chinese bewegingskunst onder leiding van een ervaren docent in uw villa of aan het strand. U traint alle spieren, waardoor lichaam en geest volledig tot rust komen. 

Z'AND TAI CHI