Ontspannen sloep varen met schipper op het Veerse Meer. Met de luxe Z’ANDvillas sloep kunt u van een heerlijke tijd op het water genieten, zonder zelf ook maar iets te doen. De luxe sloep biedt voldoende ruimte voor 8 personen. Wij varen u naar de mooiste plekjes en zorgen voor een hapje en drankje aan boord.

U kunt de Z’ANDvillas sloep met schipper reserveren vanaf mei t/m september. Wilt u ook onbezorgd genieten van een heerlijke tijd op het water? Neem dan contact met ons op voor de beschikbaarheid. De prijzen zijn vanaf € 390 voor een cruise van ongeveer 3 uren incl. schipper, brandstof, hapjes en drankjes

LAZY AFTERNOON CRUISE

Heerlijk loungen en zonnen op het water met een hapje en een drankje en uw favoriete playlist op de achtergrond. We kunnen onderweg aanleggen bij één van de onbewoonde eilandjes of combineer uw vaartocht met een lunch in het pittoreske Veere. Niets moet, alles mag.


SUNSET CRUISE

Het Veerse Meer is altijd prachtig, maar rond dit tijdstip op haar mooist. Samen borrelen en genieten van een betoverende zonsondergang en de rust op het water. Deze romantische vaartocht is de perfecte afsluiting van een heerlijke vakantiedag.