1. Uitwaaien aan de kust
  2. Riante en luxe villa's
  3. Privé wellness mogelijk

Luxe herfstvakantie in Zeeland

De herfst is een fijne periode voor een vakantie in Zeeland. De bladeren vallen van de bomen, de temperatuur daalt, maar de natuur is eigenlijk op haar mooist. Overal waar u kijkt ziet u prachtige rode, oranje en bruine herfstkleuren. Zo ook in Zeeland, waar u een luxe vakantiehuis in de herfstvakantie kunt boeken. Geniet met uw partner, familie of vrienden van een weekend weg in een huisje aan de kust in de herfstvakantie. Bekijk het aanbod luxe vakantiehuizen van Z'ANDvillas en boek uw herfstvakantie in Zeeland. Met wie geniet u in het herfstseizoen?

 
 

Luxe vakantiehuis in Zeeland - Honden welkom!

Uw hond mag zeker graag mee op herfstvakantie aan zee in Zeeland. Op het strand en in de omgeving mag uw hond graag wandelen en spelen. Uw hond raakt niet vermoeid van de warmte en ook een druilige dag zal uw hond niet beletten. Na zo'n fijne strandwandeling keert u terug in uw vakantiehuis. De herfstvakantie is een fijn moment om met een kop thee in de hand te genieten van het knisperend haardvuur in uw villa. Wanneer u kiest voor een vakantiehuis met sauna kunt u ook hier opwarmen.

Bij Z'ANDvillas huurt u een luxe huisje in de herfstvakantie. Uw villa is ruim ingedeeld en heeft een sfeervolle styling. Uw villa is geschikt voor maximaal 8 personen, waarbij u ook kunt kiezen voor een huisje in de herfstvakantie met privé wellness. Ook beschikt u over 1 of 2 badkamers, 2 tot 4 slaapkamers, een luxe keuken en ruime woonkamer. De auto parkeert u naast de villa en bij aangename temperaturen is de tuin een heerlijke plek tijdens uw herfstvakantie in Zeeland.

Voordelen van Z'ANDvillas

✦ Op 500 meter van het Banjaardstrand

✦ Diverse in-home services

✦ Wellness, yoga en mindfulness mogelijk

✦ Hygiëne en service op 5* niveau

 

Beleef de herfstvakantie aan zee in Zeeland

Vakantie in Zeeland is altijd een goed idee! Ook de herfstvakantie aan de kust in Zeeland is op en top genieten. Wij hebben de leukste tips voor de herfstvakantie voor u op een rij gezet! Ook hebben wij leuke tips voor een vakantie met hond op een rij gezet in de hondenflyer. Deze ontvangt u bij check-in bij Z'ANDvillas. Wij wensen u alvast een fijne hondenvakantie!

Uitwaaien op het strand

In de zomer is het Noordzeestrand een populaire plek voor badgasten, maar in het najaar geniet u hier van weldadige rust en een frisse zeewind. Neem een schep, emmer of vlieger mee en laat uw kinderen lekker spelen. Neem na afloop een kop warme chocolademelk bij de strandtent. 

Deltapark Neeltje Jans

Bij Deltapark Neeltje Jans leren jong en oud alles over het systeem van dammen en waterkeringen, dat ons land moet beschermen tegen hoog water. Ook zijn er shows van zeeleeuwen en -honden en staat het grootste aquarium van Zeeland.

Natuurgebied de Schotsman

Trek uw wandelschoenen aan en ga door de uitgestrekte natuur. Ontdek de schoonheid van dit gebied met haar ontelbare vogelsoorten, wilde reeën en Schotse Hooglanders. U kunt ook kiezen voor een wandeling onder leiding van een gids van Staatsbosbeheer