LUXE HERFSTVAKANTIE IN ZEELAND

De herfst is de perfecte periode voor een vakantie in Zeeland. De bladeren vallen van de bomen, de temperatuur daalt, maar de natuur is op haar mooist. Overal waar u kijkt ziet u prachtige bruine herfstkleuren. Zo ook in een Zeeland, waar u een luxe vakantiehuis in de herfstvakantie kunt boeken. Geniet met uw partner, familie of vrienden van een weekend weg in een huisje aan zee in de herfstvakantie. Bekijk hieronder het aanbod luxe vakantiehuizen van Z'ANDvillas en boek uw herfstvakantie aan zee in Zeeland. 

  • Herfstvakantie 2020 noord: 10 tot 18 oktober 
  • Herfstvakantie 2020 midden/zuid: 17 tot 25 oktober 
 

LUXE VAKANTIEHUIS ZEELAND - HONDEN WELKOM

Wij begrijpen dat u als hondenbezitter uw hond graag mee wilt nemen op uw herfstvakantie in Zeeland. Helaas is dit niet altijd even makkelijk, veel vakantiehuizen zijn niet geschikt voor huisdieren. Bij Z'ANDvillas is uw hond van harte welkom! In een groot deel van ons aanbod luxe vakantiehuizen in Zeeland zijn hond welkom. Onze luxe vakantiehuizen zijn ruim en praktisch ingericht, zodat de hond zich vrij kan bewegen. Er is een heerlijk terras met gras rondom de woning, zodat uw hond lekker kan rondsnuffelen. Is uw hond een echte waterrat? Dan kan hij zelfs een duik nemen in het water voor uw vakantiehuisje aan het water. Maar ook de omgeving van uw vakantiehuis in Zeeland is zeer hondvriendelijk. U bevindt zich op loopafstand van het brede Noordzeestrand en het uitgestrekte natuurgebied De Schotsman, waar uw hond urenlang kan rennen en ravotten. Na afloop neemt u plaats op het terras van één van de vele strandrestaurants, waar altijd een bakje water klaar staat voor uw hond. De leukste tips voor een vakantie met hond hebben wij voor u op een rij gezet in de hondenflyer. Deze ontvangt u bij check-in bij Z'ANDvillas. Wij wensen u alvast een fijne hondenvakantie!

Herbstferien mit Hund buchen
 

HERFSTVAKANTIE ZEELAND - DE LEUKSTE UITJES OP EEN RIJ

Vakantie in Zeeland is altijd een goed idee! Dat deze provincie zich prima leent voor een zomervakantie in eigen land, hoeven wij u vast niet te vertellen. Maar wist u dat een herfstvakantie in Zeeland met kinderen ook volop genieten is? Wij hebben de leukste tips voor de herfstvakantie in Zeeland voor u op een rij gezet!

  • Ga uitwaaien op het strand! In de zomer is het Noordzeestrand een populaire plek voor badgasten, maar in het najaar geniet u hier van weldadige rust en een frisse zeewind. Heerlijk om uw dag te beginnen! Neem een schep, emmer of vlieger mee en laat uw kinderen lekker ravotten. En na afloop natuurlijk een dampende kop warme chocolademelk mét slagroom bij de strandtent. 
  • Het weer in de herfstvakantie is altijd onvoorspelbaar. Daarom is het fijn om een adres voor een binnenactiviteit achter de hand te hebben. Deltapark Neeltje Jans is dan zeker de moeite waard. Jong en oud leert hier alles over het systeem van dammen en waterkeringen, dat ons land moet beschermen tegen hoog water van zee. Ook zijn er shows van zeeleeuwen en -honden en sta je in het grootste aquarium van Zeeland oog in oog met de grootste haaien. 
  • Trek uw wandelschoenen aan en wandel door de uitgestrekte natuur rondom De Groote Duynen in Kamperland. Ontdek de schoonheid van natuurgebied De Schotsman met haar ontelbare vogelsoorten, wilde reeën en Schotse Hooglanders. U kunt ook kiezen voor een wandeling onder leiding van een gids van Staatsbosbeheer. Hij leert u graag alles over de natuur in Zeeland.