VAKANTIEVILLA IN ZEELAND OP EEN UNIEKE PLEK

Direct onderaan de duinen de Noordzee vindt u de splinternieuwe luxe vakantiehuizen van Z’ANDvilla’s, gelegen op vakantiepark De Groote Duynen. Hier staat u op en gaat slapen met het geluid van zeemeeuwen en de rustige golven. Om u heen treft u duinen waar u kilometerslang doorheen kunt wandelen, fietsen of hardlopen. Deze prachtige ligging maakt het vakantiepark ideaal voor ieder jaargetijde. De zomer is een populaire periode om naar Zeeland te komen, maar ook in andere perioden van het jaar geniet u hier van de rust, ruimte en schitterende natuur. Maak een strandwandeling, zet uw gedachten on hold en ga even heerlijk uitwaaien in deze unieke omgeving in Nederland. 

Onze luxe vakantiehuizen in Zeeland zijn voorzien van alle luxe die u zoekt. Zo heeft u een eigen, moderne keuken, ruime slaapkamers, heerlijke zithoeken zowel binnen als buiten de villa en een sfeervolle gashaard voor de koude wintermaanden. Zet u een paar stappen naar buiten en u staat zomaar met uw voeten in het hete zand. Ga lekker ravotten in het zand, zoek een mooie plek uit op het strand en u kunt zich een hele dag vermaken. Heeft u zelf nog wensen , dan kunt u dit eenvoudig zelf aangeven bij het boeken van een villa. Zo zorgt u zelf voor een vakantie die voldoet aan al uw wensen. Een vakantievilla in Zeeland als deze staat garant voor een fantastische tijd voor jong en oud. Zoek daarom gezellig met familie en vrienden de ruimte en unieke sfeer op van de Zeeuwse kust. 

DIRECT GELEGEN AAN DE NOORDZEE

Z’ANDvillas beschikt over prachtige vakantievilla’s op de mooiste plekken op het eiland Noord-Beveland in Zeeland. Deze provincie staat bekend om haar langgerekte witte stranden, duinen en prachtige natuurzichten. Onze splinternieuwe vakantievilla’s op De Groote Duynen beschikken over alle benodigdheden én op eigen voorkeur over nog net een beetje extra. De villa’s zijn standaard voorzien van een moderne keuken, sfeervolle woonkamer en ruim zonnig terras. Neemt u uw huisdier mee op vakantie? Ook dat kan! In sommige villa’s is uw huisdier van harte welkom! Wilt u direct de mogelijkheden en beschikbaarheid bekijken? Kies uw vakantievilla gemakkelijk online en bekijk de mogelijkheden, ook voor een last minute.   

EEN NATUURRIJKE OMGEVING

Onze vakantievilla’s zijn te vinden op een mooie locatie aan zee in Zeeland. Zo is De Groote Duynen op een unieke locatie, direct tegen natuurgebied de Schotsman én bent u op loopafstand van het uitgestrekte brede Banjaardstrand, een uniek stukje natuur in de regio. Op dit schoonste strand van Nederland brengt u een heerlijke stranddag door met familie en vrienden of maakt u een kilometerslange wandeling. Neem uw eigen gezelschap mee en geniet van een op-en-top vakantiegevoel.